Ako odstranit najefektivnejsie staru malovku zo steny?

Doba pokrocila, tak ma zaujima ako odstranujete staru malovku vy. Kupil som pripravok pencol, a take skrabky s vymenitelnymi cepelami, ako ide to pekne, len potom dost bolia ruky a chrbat. Potreboval by som nieco efektivnejsie. Rozmyslal som neni nieco na vrtacku, pripadne flexu? Nejaky smirglovy, drateny kotuc? Dakujem vsetkym za cenne rady a tipy.
Odpovedať
mozes to obrusit zirafou s odsavanim, ale tak ako to robis je podla mna idealne... ruky a chrbat ta budu boliet aj z brusenia, problem bude skor v tvojej fyzickej kondicii.
Odpovedať
snacna freza sa to vola s cim sa to robi, da sa to pozicat Podla toho aku frezu das a aky zaber nastavis pojde len farba alebo aj omietka
Odpovedať
budešsi viac vážiť práce -jasom špachtľou nanášal stierku v byte -75 štvorcov a v celom ,tak sa chop práce a hotovo ja bysom to namočil a tak dole strhol špachtľou
Odpovedať
moc si tu nemas jak pomoct, tie skrabky su najefektivnejsia vec, co si mohol kupit, chce to len cas, postupne si to rob a nebude ta ani chrbat boliet, alebo si niekoho zavolaj na pomoc a pojde to rychlejsie ;-)
Odpovedať
Dakujem, kondicka je dobra, leb som chcel urychlit cas
Odpovedať
len sa nezblazni
Odpovedať
@vrajmantak uz som sa mam sklz:d
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?