Ako farebne zladiť obývačku?

Profilova fotka
zdravim strechaci , chystam sa zutulnit si obyvacku no mam mensiu dilemu ako farebne zladit obyvacku. Problem je ze mame modru sedacku a nabytok tmavohnedy dub rustikal .Uvazujem nad kombinaciou biela modra hneda. Modre by boli najskor doplnky .Uvazujem teda nad farbou stien ,nechat ich biele alebo jednu stenu farebnu ? Poradte prosim . Rada by som dosiahla zutulnenie izby aj ked je mi jasne ze modra asi nie je ta najstastnejsia farba ale nemam moznost menit sedacku. Dakujeem :)
Odpovedať
@cokolatka steny by som nechala biele alebo vymeniť bielu za kremovu... drevené rámy obrazov, ci drevene stojany v odtieni nabytku... modré závesy, biele či kremove zaclony a dekoracne vankusiky... a v modrej drobné dekorácie...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za radu :), drevene ramceky s fotkami uz mam ,vankusiky biele a hnede tiez tak este doladim tie zavesy a steny asi necham biele .len som premyslala ci neurobit aspon nejaky borduru na stenu v hnedej /modrej asi skor tu hnedu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, modra nie je az tak hrozna volba :-) posielam fotky na inspiraciu, ja by som tiez ponechala biele steny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
"modrá je dobrá" a kombinoval by som ju s melónovo žltou alebo modrá ale vhodný odtieň napr.smaragdová a urobiť prechod.Tým mám namysli že od stropu žačíname bielou postupne prechádzam do modrej a pri podlahe je odtieň najtmavší.Práve nemám po ruke foto ale pošlem poprípade ukážem som z Košíc.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?