Aké tapety sa dajú udržiavať?

Ahojte...Potrebovala by som poradiť...Chcela by som vytapetovať v spálni jednu stenu....avšak pri malých deťoch musím rozmýšľať nad nejakou tapetkou,ktorá by sa dala nejako udržiavať...poradíte mi na čo sa mám pri kúpe zamerať?????A ešte jedna otázočka ako postupovať pri tapetovaní????naniesť lepidlo na stenu alebo radšej na tapetu??????ako sa to dá pri nerovných panelákových stenách?,,aby to všetko bolo super????,Dakujem pekne za každý názor a hlavne Vaše skúsenosti..Maja
Odpovedať
Nikto neporadí????????????? :-)
Odpovedať
@majaci kukni daku stranku kde su tapety tam je to rozpisane ktore su ktore. ja som objednavala jednu a je taka ze by sa mala dat cistit. ci sa bude dat zatial neviem nelepila som ju nakoniec som si to rozmyslela a bude az neskor.
Odpovedať
Dakujem pekne mala si pravdu hned som niečo našla http://www.dobrarada.sk/?id_menu=1856...
Odpovedať
K lepeniu, to zalezi na tapete. Vliesove-lepidlo ide na stenu, ale stenu je dobre prebrusit ak je velmi hrbolata a potom natriet penetrakom, a potom lepit. Papierove sa natieraju lepidlom-to je horsia praca. Myslim, ze vliesova by Ti mala stacit do spalne. Ak obsahuje aj trochu vinylu, tak je potom aj utieratelna. Myslim, ze deti tomu neublizia, ak to nepokreslia fixami, ceruzky idu gumovat. Nasa 3,5 dcera preferuje skor biele steny ako tie otapetovane. A v obchode s tapetami Ti poradia tiez. Vela zdaru!
Odpovedať
Ahoj, mozno aj vinylove tapety by nebola zla volba ;-)
Odpovedať
dakujem pekne za odpoved...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?