Aká farba stien k čiernym vypínačom?

Ahojte, velmi sa mi pacia cierne dotykove vypinace plus cierne zasuvky, len si neviem predstavit ake steny do izieb. Na farebnych stenach by sa mi to pacilo, ale ak by som dala v obyvacke bielu stenu, nebolo by to take do oci bijuce? Pripadne na stene oblozenej kamenom by to pekne vyzeralo... Mate niekto foto na inspiraciu? Ale zase kombinovat biele vypinace v jednej izbe a cierne v inej izbe je blbost, co? :D
Odpovedať
Profilova fotka
@shmoulinka1 kombinovat farbu vypinacov v izbach je normalne, dokonca ak mas vasci pristor spojeny napr. obyvacka + jedalen + kuchyna mozes podla jednotlivych stien mat rozne farby vypinacov... cierbe vypinace na bielej stene je samozrejme do oci bijuce... pre niekoho pekne pre ineho skarede..vec vkusu .to uz si musis zvazit sama
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je to blbost. Ako si urobis tak budes mat v podstate. Ale na bielej stene som ich teda este nevidel. Sesternica ma tyrkysovu stenu a na tu si dala cierne a tam to dobre vyzera. S bielou je to dost velky kontrast ale ked doladis celu miestnost tak to bude snad dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som do ciernych vypinacov nesiel. Zbytocne by to kricalo. A na bielej stene ani nehovorim.... :-/
Odpovedať
Ja mam napriklad taketo kontrasty celkom rad, len treba ratat potom aj s tym, ze budes musiet trosku brat ohlad aj pri zariadovani na tie vypinace
Odpovedať
Ja nemam rada taketo "modne hity" a urcite by som kvoli farbe vypinacov nezvazovala prisposobovat farby izby,stien a pod. Pamatam si na eru,ked boli moderne tmavo hnede vypinace. Po case uz boli OUT :-| Ale ked sa ti to paci, daj si to, ty sa budes na ne pozerat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nebude ti prekazat ze budu na vypinacoch otlacky od prstov?ono na tej ciernej to bude asi dost vidiet,
Odpovedať
??? ides nato nejak naopak, vypinace ladit ku stenam, mame dokonca v jednej izbe rozne farby vypinacov a zasuviek- biele aj tmavosede a biele a smotanove.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
cierne? bude to past na oko tym som si isty. A na bielej stene duplom. Cim viac ludia vymyslaju kombinuju tym je to horsie :-) v jednoduchosti je krasa. Biela je biela.
Odpovedať
Profilova fotka
@shmoulinka1 na farebnej stene to nemusi byt zle ale na bielej si to celkom ani predstavit neviem a ani nechcem. Biela a cierna je dost velky kontrast a este teraz ze by si dala nejake bukove alebo ake zariadenie, to by bolo cele zle
Odpovedať
Profilova fotka
ty si odvazna ked chces dat take vypinace :-) ja by som ich kazdu chvilku cistila aby nebolo na tom nic vidiet, by som zosalela :-)
Odpovedať
no dam zrejme aj biele do obyvacky, kupelne a cierne do zvysku bytu. Tych bielych sklenych som sa obavala, ako budu vyzerat na stene vedla seba, bude to musiet byt taka ista super biela farba stien, no uvidime
Odpovedať
Článok sa načítava...
@shmoulinka1 dobre si to premysli aby si ich neskôr nemenila. Pokiaľ by bola farebná stena tam bez problémov, ale čiernym vypínačom na bielej stene by som sa oblúkom vyhol. Držím palce aby ste sa dobre rozhodli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@shmoulinka1 čierne budú stále špinavé. Vypínače po čase človek prestane vnímať, mali by byt podľa mna decentne a nenapadne. Hlavne teda zástrčky.
Odpovedať
Profilova fotka
@shmoulinka1 Ahoj, čierne vypínače a biele steny máme na firme v Prahe a mne sa to páči. Keďže chceš dotykové vypínače, tak tie majú sklenený povrch, neviem ako je to s otlačkami od prstov, na firmu v Prahe chodím len prespať, no žiadne som tam ešte nevidel. K vypínačom sa dajú zohnať už aj zásuvky v rovnakom dizajne a dokonca v kuchynke na firme máme aj výklopne motorické zásuvky - stačí sa ich dotknúť a pekne sa vyklopia z pracovnej dosky a ladia so zvyškom miestnosti. Ja plánujem do domu dotykové, ale biele so strieborným rámikom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?