Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!
- PRO | www.tkwardrobes.sk
Mna by zaujimalo prakticke rozmiestnenie nabytku, ako zutulnit vacsie priestory, nieco o textiliach ako zaclony zavesy,koberce... Ako riešiť malé izby aby boli praktické.
A tiez by som si rada precitala clanok o vhodnom rozdeleni exterieru, ako vytvorit zaujimave zakutia v zahrade, aké rastliny pouzit.19 hod - Sponzor fóra
Ja by som chcela článok určený na motiváciu vysádzania čo najviac zelene v záhradkách, namiesto vybetónovaných záhrad.
Tak značne pomôžeme našej klíme, ale aj to bude krajšie vyzerať
V niektorých štátoch je povinné mat niekoľko stromov v záhrade inak neskolauduju dom👍
Potom niečo o ekologickejšom kúrení. Zachytávaní dažďovej vody na ďalšie použitie a ďalšie podobné témy😊18 hod1.) Rozdielne podmienky na Stavebných úradoch v rôznym okresoch
2.) Pozemkový úrad a jeho nekonečne naťahovačky
3.) Porovnanie stavebných materiálov pri stavbe domu murovaneho,montovaného, keramické ho,......
4.) Inšpirácie domov,interiéru,exteriéru
5.) Zaujímavé nápady na stavbu ekologickeho domu,napr z hliny
6.) Zeleň.. výsadba stromov, kríkov,kvetín....17 hodZdravím všetkých 😊, kúpili sme domček pred 4 rokmi a odvtedy je vlastne stále prerábaný, keďže peniažky nedovolia všetko naraz, momentálne prerábame svojpomocne kúpeľňu, takže nejaké typy by sa zišli a ďalší projekt máme prístrešok, možno s terasou na streche, tak aj na to by som uvítala nejaké inšpirujúce články 🤗 a prerábanie starých vecí na nové
Prajem pekný deň 😊6 hod- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Modrá strecha odporúča:
- Nový Magazín na Modrej streche! :)Diskusia
- Vývoj cien stavebných materiálov a prácDiskusia
- Hypotéka a aktuálna situáciaDiskusia
Ja by som mozno uvital clanky ohladom vyroby nabytkov alebo iných doplnkov na byvanie z dreva, kovu a podobnych materialov. Niečo na inšpiráciu, prípadne presny postup s rozmermi a rozpisom materialu a podobne.