SÚŤAŽ: Nakresli si detskú izbu

Profilova fotka
Milí používatelia, pripravili sme pre Vás ešte jednu súťaž o skvelé ceny. Svojou aktivitou môžete získať zaujímavé ceny vo forme poukážok v hodnote 500€ a 200€ na nákup detskej izby v predajniach Decodom, sedací vak podľa výberu a predplatné časopisu Môj dom. Do tejto súťaže sa môže zapojiť ktokoľvek, kto v sebe skrýva umelca (deti, rodičia, babka, dedko, mačka, pes :) ). Nakreslite obrázok na akúkoľvek tému spojenú s Decodomom a následne nám ho zašlite do fóra. Žrebovaním vyberieme troch výhercov, ktorých odmeníme. Najkrajší, prípadne najoriginálnejší obrázok odmeníme ročným predplatným časopisu Môj dom. Aké sú podmienky súťaže? 1. Do súťažného fóra s názvom „Nakresli si detskú izbu“ pridajte obrázok na akúkoľvek tému spojenú s Decodomom. 2. Vaše obrázky môžete zverejňovať od 2.12.2014 do 24.12.2014 3. Na základe žrebovania, ktoré sa uskutoční po ukončení súťaže, budú odmenení 3 výhercovia. Špeciálne bude odmenený najoriginálnejší obrázok, ktorý vyberieme. 4. V súťažnom fóre s názvom „Nakresli si detskú izbu“ zverejníme do 5 dní od ukončenia súťaže loginy výhercov a budeme ich kontaktovať prostredníctvom internej pošty. 5. Preberanie cien bude prebiehať osobne po dohovore s víťazom.
Profilova fotka
neviem kreslit... :-D no ale tak rada si pozriem kresby detskych izieb hlavne pre dve deti.... :-)
Profilova fotka
@ktore nejde o kvalitu. Dôležité je že dáte do toho srdce :))
Profilova fotka
Tak sme si troška spríjemnili takýto upršaný podvečer a vďaka Vám sme si spravili zábavu takouto činnosťou. Spolu s dcérkou sme vytvorili detskú izbičku, akú by chcela mať, keď postavíme domček :)
Profilova fotka
prikladám foto :)
Profilova fotka
@gabikas82 kraaasna,sikulka to je...
@gabikas82 Super. Presne takto som si to predstavoval, stráviť pekne chvíle pri tvorbe obrázku a zároveň mať možnosť vyhrať zaujímavé ceny. Ďakujem, je to veľmi pekné.
Profilova fotka
Picasso so mna nebude no skvelo som si oddýchla :-)
Profilova fotka
@decodom ďakujeme ;-)
@aluxka Výborné. Ďakujeme
Profilova fotka
zeby to takto mohlo byt????? ;-)
Profilova fotka
@ktore kráásne :) a čo je to v strede? Vyzerá to na bazén s chvostom delfína..to by ste si mala odložiť viac peňazí potom :-) :-)
Profilova fotka
@matej_decodom dobrá predstavivosť :-D normálne som sa prebrala... :-) ale na to, že @ktore písala, že nevie kresliť je to fakt super :-) ešte nás tu aj kresliť naučia :-)
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@matej_decodom nooo to v strede to by malo byt akoze to relaxacne kreslo :-D a to fialkaste to je predsa akoze kobereeeeec noooo nerobte sranduuuuu,snazila sooom noooo @aluxka to som odkukala od teba heh... ;-)
Profilova fotka
@aluxka @ktore objektívne musím povedať že nielen vaše ale všetkých obrázky sú tiptop! Ono sa to zdá že pff takéto veci aby človek robil. Ale zas keď v sebe objavíte to dieťa je to na nezaplatenie :-D ..darmo ženy robíte nám v Decodome radosť :-D (už len dúfajte v šťastnú ruku osudu ;) )
Profilova fotka
@ktore ako už spomínala @aluxka moja fantázia je veľmi živá :-D .....ale zas aj taký bazén v strede izby by nebol na škodu!
Profilova fotka
@matej_decodom @aluxka no to by bolo uzasne....a viete ze som videla krasnu podlahu presne z delfinom 3d,bolo to uzasne ale v kupelni.zeby sme kupelnu nastahovali do detskej???,noooo...
Profilova fotka
@ktore tak to nebude náhoda potom! fantázii sa medze nekladú! 8-)
Profilova fotka
@matej_decodom to by veru nebol...ale tak ved to nieje nič zložité...chytím, nafúkam všetky tri poschodia, vydýcham sa, položím do izby podla vlastného výberu, nalejem 2-3 vedrá vody a sen sa stane skutočnosťou :-D
Profilova fotka
@aluxka tak hor sa do toho! ešte delfína treba zohnať :-D
Profilova fotka
@ktore môžeme nakreslliť na stenu...techniku kreslenia už máme :-)
Profilova fotka
@matej_decodom :-D požičiam si nejakého gumenného pískacieho od dcérok :-)
Profilova fotka
@aluxka ok dohodnuté prídeme potom skolaudovať :-D
Profilova fotka
@matej_decodom @aluxka ten delfin mozem byt kludne ja... :-D
Profilova fotka
@aluxka budeme mat dva bazeny aj delfiny a piskacie budu malinke...haha normaln eje tu veselo s vami dvoma....takze ako-ideme do toho kreslenia?-no uz musim ist hajat pa pa majte sa mozno zajtra tu najdeme dalsi obrazok kresleny... ;-)
Profilova fotka
@ktore paráaaaada :) a to kreslo "ala" delfín je fakt super. A aj praktické, deti sa hrajú a mamina si v strede detskej izby relaxuje, hmmmm parádička :-D
Profilova fotka
@gabikas82 preeesne tak som to aj myslela,relax v detskej :-)
Profilova fotka
Ahojte, volám sa Lianka a moja izbička by mala byť fialová. Nebude v nej chýbať stolík a stoličky,aby som mala kde kresliť,strihať a malovať. :-) Budem v nej mať skrinky, malé aj veľké, aby sa zmestili všetky moje hračky. No a v rohu bude hojdačka. Tá musí byť :-) Kebyže môžem, tak by som do nej najradšej nasťahovala veľkú šmyklavku aj s pieskoviskom :-)
Profilova fotka
@tomiadka tak toto je geniálne! nádherná izbička :) vidím že ste sa s tým naozaj vyhrali ;-)
Profilova fotka
@matej_decodom ďakujeme, hranie to je naše a najmä strihanie a kreslenie. Včera sme s izbičkou začali a dnes ráno dokončili , hlavne by mala mať všetko , čo je dôležité a praktické ale nie veľmi preplnené. :-)Fantáziu a predstavu máme a malá je taký môj malý-veľký pomocník vo všetkom. :-)

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?