Vilabyty Veľký Biel - hlučnosť bytov

Zdravím ľudkovia, mám na vás takú otázočku: máme možnosť kúpiť si byt vo Vilabyty Veľký Biel, lenže sa nevieme rozhodnúť, či je spodný ten pravý, bojíme sa, že je počuť zhora dupot susedov, poprípade ich deti, keď behajú po byte. Aké máte skúsenosti? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba vyskusat pri ohliadke ja mam betonovy monolit 20cm hruby na tom 3cm krocajova izolacia .. bol mi poradeny polystyren BLBOST... na tom 6cm poter podlozka a parkety aj e pocut dupot
Odpovedať
Na obhliadke sme boli, ale to nie je realita :-) realita je, keď sa ti tam nasťahuje rodina s 2-3 deckami a budú ti celé dni behať nad hlavou
Odpovedať
@bismuthcrystal pozeral som si tie byty. podla mna velmi pekne to vyzera. tak si kup byt na poschodi ked sa bojis dupotu.
Odpovedať
Profilova fotka
@bismuthcrystal no vies ako ani dom ani panelak
Odpovedať
@bismuthcrystal pozerala som tie byty, no nic moc. nemysim si ze by niekto v tom hornom mal 2-3 deti, je to male, hoci to ma 85m2. uplne zle navrhnuty priestor.
Odpovedať
@bismuthcrystal pokial nebudes byvat “pod strechou” tak dupot budes pocut. Byvali sme v jednoizbaku na druhom z dvoch a super ale bol maly. Prestahovali sme sa do trojky na piate do novostavby. Pocut dupot aj nad nami aj pod nami pokial sa teda dupoce. Dal by som si ale pozor aj na dalsie veci. Byty v nasom vchode maju susediace kupelne. Ked sa sprchuju/kupu vedla u susedov akoby sa kupali u nas. Skoro ma **blo ked sa to stalo prvy krat. Ono je to znesitelne o 8 ale o 9 vecer ale nie o pol noci alebo o druhej rano. Zvuk vody a kovovy zvuk sprchovej hadice buchajucej o plechovu vanu. Nastastie susedia zatial pridu tak 3x do roka na 2 tyzdne. Ale na druhej strane ako sa vravi clovek si zvykne len to chce cas. Este rok potiahneme kym sa zrekonstruuje dom a stahujeme sa. Dom je dom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?