Sused obmedzenec

Dobry den, Zdedila som byt v bytovom dome. Niekto pokazil zamok vo vchodovych dverach. Sused z toho obvinil mna, vraj som tam zalomila kluc a von som liezla cez balkon (1 poschodie). Krical na mna na ulici, ze kedy to opravim a ja ze nikdy lebo som nic nepokazila a on na to ze on to da opravit, ale mne kluc neda ze mam chodit cez balkon ako vtedy. Poradte mi prosim co robit s takym obmedzencom, ohovara ma po celej obci a to neopravnene.
Odpovedať
1
2
@lujzoslava porozprávať sa s kamarátmi nech si ho počkajú a trochu mu dohovoriť, samozrejme slovne a ze keď to nepomôže tak ho čaká masáž. To sú ľudia ktorým to po dobroty nepôjde
Odpovedať
Profilova fotka
@lujzoslava hmm a fakt si neliezla cez ten balkon?
Odpovedať
@lujzoslava si vlastnickou bytu? Mate spolocenstvo vlastnikov? Asi ano, tak na kluc mas narok co asi sused nikdy nepochopi (mozno mu tiekli sliny na ten byt a nevyslo...) My mame tiez taku prijebistu domovu dovernicku, ktora sa rozhodla, ze vymeni kluce od pivnic, lebo ja som tam pustila cudzích ludi (rozumej moj brat, ktory z mojej pivnice vynasal veci zatial co ja som sa doma balila na zahradu). Vybliakla sa na mna na ulici, pred dverami a ked dala vyrobit nove kluce nam nedoniesla. Asi cakala, ze sa pojdem k nej dozadovat, lebo to by bola prilezitost na dalsiu hadku. Vyjebabrala som s nou a isla za susedou, poprosila som ju o jej kluce a dala si spravit duplikat. Chod aj ty za niektorym susedom, nemozu byt vsetci magori
Odpovedať
Profilova fotka
kokos takehoto suseda mat, tak ho poslem kade lahsie a vybrany slovnik by zrejme tiez nechybal!
Odpovedať
@dart9 skutocne som tadial neliezla, este tam ani nebyvam, len obcas tam zajdem.
Odpovedať
@zita19 Ano som vlastnickou bytu. Spolocenstvo vlastnikov nemame, tu sa s nikym neda na nicom dohodnut, ani na setreni na opravu domu.
Odpovedať
cim skor predat, kym ma este nejaku hodnotu...
Odpovedať
@lujzoslava No ak by sa dalo predať riešil by som to tak alebo dať niekomu do prenájmu, keď ta m nebývate :) aspoň vám to zarobí niečo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Susedovi povedz ze ak bude robiť problémy, byt predáš mnoho početnej tmavej rodine, že máš záujemcu... ;-).
Odpovedať
Profilova fotka
Ako vlastne dosiel na to, ze si liezla cez balkon? Ma na to nejaky dokaz? To je priam radost mat takeho suseda, podla mna co najskor sa z tade odstahovat, lebo s takymi ludmi je to tazko a moc sa zmenit nevedia
Odpovedať
@lujzoslava SVB alebo spravca je povinnost pri bytovom dome, musite mat bud jedno alebo druhe
Odpovedať
@sgi320 nie je tam a nikdy tam ani nebol spravca a SVB, tu je problem dostat od susedov aj peniaze za spolocne priestory.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@barbie888 niekto ma vraj videl, ale ten musel mat halucinacie, kedze som tam vobec nebola.
Odpovedať
@lujzoslava fiiiiiiiiha :-) tak potom uz mam len jednu radu - rychlo predat a utekat
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb 😆tuto vetu som mal pripravenu pre mojich susedov..ale uz moc nevyskakuju tak ju asi nepouzijem..
Odpovedať
Profilova fotka
@lujzoslava napadlo ma,povedz ze to mohol byt len zlodej a pojdes to nahlasit na policiu..ako svedka uvedies toho dotycneho,ktory to mal vidiet..potom ze nech sa pripravi na vypoved
Odpovedať
Profilova fotka
@lujzoslava si mu proste nezapasovala a snažila ťa z tade vyštvať týmto spôsobom, že všetko hádže na teba. Nenechaj sa! Skús to najprv po dobrom a keď to nepôjde, tak po zlom. A keď ti kľúč nedá, tak si dáš vyrobiť sama. Aký problém!
Odpovedať
@lujzoslava fúha celkom blbá situácia, proste treba mu vysvetliť,že tam nežiješ a ak má problém s tým, že tam občas zájdeš, tak jednoducho povedz, že byt sa ide predávať a že záujemcovia sa s ním handrkovať nebudú alebo ten prenájom ako tu už písali :)
Odpovedať
Profilova fotka
dat si spravit kluc bude podla mna ten najmensi problem, to zvladnes. ak ti bude branit vo vstupe tak si koleduje o problem akurat tak on. ako ja by som sa nedela, tak ako on tebe, tak aj ty k nemu
Odpovedať
Profilova fotka
@lujzoslava sialene :D ja by som sa dohodla s inym susedom na tom kluci a on nemoze branit tomu aby si isla do svojho bytu kde si vlastnik, byt by som nejakym sposobom spenazila ak mam kde byvat a nebudem ho potrebovat obyvat :) prenajom asi najlepsia varianta :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lujzoslava hrozne, asi by som ho ... :D neviem, no minimalne by som s nim jednal nie pekne, stazoval by som sa na prislusnom mestskom urade a riesil by som to aj normalne nejakou asi peticiou a byt by som predal na co by mi bol ked ho netreba
Odpovedať
@lujzoslava niektorych ludi fakt nikdy nepochopim! Ako niekto moze robit nieco taketo? Uplne naprotiven! Kaslala by som sa na neho, dala by som si spravit vlastny klucik a neriesila ho. Ak ti bude dalej robit problemy, skusila by som to riesit cez policiu alebo nejakych "vacsich kamaratov".
Odpovedať
@olgina7 Cez policiu? Ked vidim ako ti funguju, ked nieco treba riesit, tak si myslim, ze tym by absolutne nic nevyriesila :/
Odpovedať
@ifik5 ako aj ja si to myslim, ale tak vyskusat mozno treba. Mozno ho to aspon trochu vyplasi a nebude robit dalsie hluposti a zakernosti.
Odpovedať
@olgina7 takyto zakerni ludia sa nezlaknu pomaly nicoho, brat mal podobneho suseda ked este byvali v bytovke a len same problemy a nepomohlo nic. Vydychli si az ked sa odstahovali. To ked clovek nema inej roboty, ze sa nudi, tak kdeco vymysla :/
Odpovedať
Tak niekedy je to ta jedina moznot, len je skoda, ak je to inak dobre miesto na byvanie. To ale ak sa nad tym tak clovek zamysli, kde zijeme, ed vie takto sused suseda vystvat?
Odpovedať
ako toto by som si len tak nenechala! isto by som nejako zakročila! ešte tam ani nebývaš a už takéto problémy ti robí? čo bude potom, keď tam budeš bývať! rieš to čím skôr!
Odpovedať
Raz som riesil podobneho chujka co robil problem nie mne ale kolegyni. Mal som kamosa policajta - ten mu zavolal na mobil, ako oficialny policajt a oznamil mu, ze je na neho trestne podanie podane na tomto a tomto oddeleni. Ak si dobre spominam, dodal este ze do X dni sa da dane oznamenie stiahnut ak sa dohodne s oznamovatelom a podobne .... jeden telefonat a bolo po probleme.
Odpovedať
A presne taketo dovody nas dokopali odstahovat sa z bytu a kupit si dom. :-D
Odpovedať
@marcelloo Byt prerabame a chystame sa tam byvat v lete.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?