Sused nerespektuje nase sukromie

Dobry den poradte mi kupili sme dom a susedia maju okno z izbi k nam do dvora a priamo oproti nasej spalni domi su stare pres 50 rokov co mame robyt mame na nieco pravo mozeme to nejako riesit poradte nejaky odbornik lebo tu unas tvrdia ze ked je dom starsi tak zevraj tam neplati zakon okna mozu byt k susedovi do dvora ak je od nasho domu vzdialene 7metrov
Odpovedať
1
2
@andreapeto Ahoj. A ako nerespektuje vase sukromnie? Len tym ze tam ma okno? Bohuzial ak je to tak ako pises a domy su starsie tak s tym nespravis nic. Jedine ze si kupis zaluzie. A ked si kupovala dom si si to nevsimla?
Odpovedať
Profilova fotka
@andreapeto prepac, ale sused nerespektuje vase sukromie? Trochu zavadzajuci nazov. Ked ste kupovali dom museli ste vediet, ako su orientovane okna, ze je z nich vidiet do vasho dvora. A co ma sused robit? Zburat dom, ci zamurovat okno? Preco ste ten dom kupili aj za tychto okolnosti ked vam to vadi?
Odpovedať
Profilova fotka
asi kupili dom naslepo :-) mne je smiesno z niektorych prispevkov, bez urazky ... no a co sa da s tym robit ? napr. postavit povedzme 2m vysoky plot (sice neviem ci tam nejaky plot mate, ci dom nejaky nie je na hranici pozemku atd atd ... ) Riesit sukromie sa da hocijako ...
Odpovedať
ach boze....dalsia chrumkava suseda... No respektovat nema co, kedze jeho dom uz stal a ma umiestnene okno tak ako ma. Nemali ste kupovat dom. Bohuzial. Dom neotocis, okno nezrusis. Daj si foliu.
Odpovedať
Zasad si tam strom daky ihlicnaty co neopadava
Odpovedať
alebo si zamuruj okno na spálni, keď sused nerešpektuje vaše súkromie
Odpovedať
nasadte tam tuje.
Odpovedať
A nechcela by si konkretizovat, ako narusa sused vase sukromie?? Vyhadzuje nieco z okna?? Hadze vam nieco do okna na spalni?? Alebo cim narusa vase sukromie???? Lebo ten nazov tvoj velmi zavadza, pises ze sused narusa vase sukromie, no v popise uz pises len o tom, ze proste ma oproti vasej spalni okno. Noa??? Vsak ked ste kupovali dom, boli ste predsa na obhliadke, pozerali ste aj z okien,tak ste si vsimli ze okno je hned oproti susedovi. Takze ak vam vadi len toto,ze tam proste ma okno, zamurujte okno v spalni,a vysekajte si to okno do inej strany. Sused s tym bohuzial neurobi nic, lebo to nie je jeho problem,vy jemu zjavne nevadite.
Odpovedať
Profilova fotka
@andreapeto Tuje, košatý ihličnan, detské preliezky... - zasadené / postavené v osi medzi jeho oknom a Vaším... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemáte náhodou Vy okno zo spálne jemu do dvora?Ja by som žiadal, aby ste ho zamurovali.
Odpovedať
Profilova fotka
Ked sa zacnes venovat studiu gramatiky ani ti nebude vadit sused vedla. Prepac,ale tolko neskutocnych chyb v jednej vete...
Odpovedať
@jankazb x-) x-) :-x :-x
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@andreapeto mozno su susedia fajn. len sa s nimi treba zoznamit :)
Odpovedať
Pred časom som navštívil bambusárium, kde mi bolo predstavených asi "milión" druhov bambusov. Bambus je perfektne možné teritoriálne vymedziť špeciálnou fóliou, aby rástol presne kde má, každý rok sa dá ostrihať a nanovo, celoročne zelený (čiže neopadá) a rôzne druhy sú v rôznych výškach....čiže, niekde pri hranici by som si vymedzil priestor, zakopal tú fóliu, prípadne zabetónoval obrubníky vysypal mulčovaciu kôru a kúpil už nejaký podrastenejší bambus, nech sa skôr zakorení...celý rok máš pokoj, žiaden výhľad pre suseda a celkom lacné riešenie...ln nie okamžite
Odpovedať
Profilova fotka
@andreapeto nemala si si kupit taky dom, ked ti to vadi. alebo si ho zamuruj :-p. Pri obhliadke si to nevidela? alebo zasad strom, co na to poradit? vadi ti len okno... to ma skoro kazdy.. aj ked napr pri poschodových domoch nema niekto okno otocene k domu, aj tak ti vidi do zahrady vsade,,zhora .. Okrem toho ide o spalnu, viac by mi vadila obyvacka, ked uz.. ved v spalni clovek cely den nie je a ked uz, existuju zaluzie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kriste pane ale ste jej dali :-) .......ale dobre jej tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nič jej nedali, kašle na túto diskusiu
Odpovedať
To okno tam sused mal,uz ked si bola na obhliadke. Ak ti to prekazalo,mala si sa poobzerat po inom dome,ktory by ti viac vyhovoval. Ale ty si nerozmyslala vopred a teraz by si bola rada,aby sused,ktory tam byva uz dlho,kvoli tebe dom prestavoval. To sa ti zda normalne? My sme tiez kupili dom,ktory ma spalnove okno do susedneho dvora. Tiez s tym nie sme nadseny. Ale dali sme si urobit neprehladne sklo na okno,mame tam zaluzie,ktore vecer zatiahneme a problem je vyrieseny. Ked ludia kupuju domy v obyvanej oblasti,tak musia ratat aj s tym,ze nemaju vzdy uplne sukromie. Bud sa naucia s tym zit,alebo si mozu postavit dom na samote.
Odpovedať
Zamuruj si okno na spálni :-)
Odpovedať
nemaj tam spálňu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
to iste moze povedat sused o Vas... tiez mate okno do jeho dvora :-p
Odpovedať
Ja mam iny pripad plot so susedou patri jej a svojvolnr vstupuje na moj pozemok a kontroluje co robim a podobne asi zajdem na policiu nech to nejako poriesia co vy nato?
Odpovedať
Profilova fotka
@stateopera a chodi k tebe kadial co preskakuje plot ci?
Odpovedať
@psychx Uš je ňeaktývni sadávaťeľ otáski mošno se učý-mučý ten fpravopys :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@avantime az nato ze ja som odpovedal na otazku stateopera a nie zakladatelovi otazky. ale inak pohode.
Odpovedať
Jj cez plot prechadza je jej tak tam ma dieru
Odpovedať
@psychx Ups to mi ušlo :-D @stateopera Tu pomôže len Hovn.man :-p , ale nie vážne porozprávajte sa, ak to nepomôže nahraj si ju a volaj políciu, ale čo jej spravia? Možno ju to zastraší a možno to iba všetko zhorší a prerastie to do horšieho.
Odpovedať
@stateopera tak tu dieru oprav... zasad si tak kriky alebo ked sa tade bude zase trepat tak jej treba opovedat nech sa ti prace z pozemku. Dohovorom to pojde ;) ved hadam ti povie co u teba robi... by ma zaujimalo co povie ;) si to neviem predstavit :D
Odpovedať
Profilova fotka
@stateopera presne ako pise mishkabb. bud to oprav alebo pre to nieco postav zasad, opri alebo kup jedovateho psa a ver tomu ze k tebe uz nepojde a mozno este aj sama opravi plot aby sa k nej nedostal =)
Odpovedať
@stateopera nempze vam sused vstipovat na pozemok bud sa obratte mestskych policajtov alebo na obecny urad
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?