Sú tu nejaké moje nové susedky z Agátovej v Bratislave?

Profilova fotka
My sme nedavno kupili bytik v tejto novostavbe a tak ma napadlo, ci tuto stranku nenavstevuju nejake moje buduce susedky ;-) :-D
Odpovedať
1
2
ahoj ja byvam na Drobneho x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, no ja teda nabyvam na Vasej ulici, ale strasne sa mi paci tento napad, takto vyhladat susedky :-)
Odpovedať
ahoj victoria, ja na vas vidim z okna, byvame v podvorniciach na nejedleho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj levik, no, tak to sme blizko :-) Vy uz tam byvate dlho, alebo ste sa len nastahovali? My by sme mali mat kolaudaciu v marci, tak sa uz tesime :-)
Odpovedať
od augusta byvame :-) vy si este asi par mesiacov pockate. kde byvas teraz?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme teraz v Karlovke v podnajme, ale uz okukavame Ikeu a s spol :-D Nevieme sa dockat. Vy uz mate vsetko pozariadovane? A kupovali ste bytik na uver?
Odpovedať
veru okukavaj, lebo potom budes chciet hned riesit a mozno sa ti bude stavat ako mne, ze ked uz niekde nieco vyberiem, tak pri hladani dalsej veci najdem aj lepsiu alternativu k tomu, co som ale uz vybavila. ale inak sa to asi neda, ked je tolko obchodov :-D my mame uz toho vela, a vsetko, co najviac treba, ale nie uplne vsetko. take obrazy nebudeme mat hadam este aj pol roka :-D teraz prave riesim velke kusy nabytku do obyvacky - zatial su knihy na zemi v kominikoch :-) ale sedacka prisla v tyzdni predtym ako sme sa nastahovali, nastastie :-) a jasne, mame na uver co si teda uz vybrala v obchodoch? a preco mas v pase napisane, ze byvas v trebisove? ci tam je tiez karlova ves? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
:-D to mam este zo svadby, lebo sme sa brali tam, ale uz by som to mala zmenit a bude zo mna blavacka :-D ;-) My si chceme dat 2 vstavane skrine, jednu do obyvacky a druhu do spalne - taku s polickami. Ja mam rozne predstavy, len ktovie ako to pojde realne dokopy a ci sa to tam bude vobec zmestit, lebo nas bytik je taky malicky dvojizbovy. Inac tusim mame objednane podobne parkety a dlazbu v obyvacke ako vy, kedze mame spojenu obyvacku s kuchynou :-) Vy ste si kuchynu davali robit na mieru alebo ste ju kupovali v celku? Nemas viac foto vasho bytiku?
Odpovedať
mne sa vstavane skrine velmi nepacia, pride mi to,ze clovek tam potom skryva bordel. ale je fakt, ze je to prakticke, len treba udrziavat poriadok :-) my mame dubovu palubovku na podlahe a obyvacku tiez mame spojenu s kuchynou ;-) a je to perfektne, nemenila by som. kuchynu mame na mieru. fotky som tu mala, ale priebezne ich mazem, nie som velky fanusik odhalovania svojho sukromia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No, my tie skrine potrebujeme, lebo ten byt ma len 43m2, takze by sme si veci nemali kde davat a do vstavanych toho das najviac. Necudujem sa Ti, ze tu velmi nechces davat foto, je to predsa len dost sukromna vec ;-) A ako si zvykas na tuto lokalitu? Ja som chvilu byvala v Dubravke a velmi sa mi tam pacilo, myslim, ze je tam vela zelene a vsetko poruke... :-)
Odpovedať
my mame zvlast miestnost satnik, tam sme dali urobit take police.. potom mame trojdverovu skrinu v spalni a komodu, zatial to tak staci. ja som si zvykla velmi rychlo. takmer cely zivot az do minuleho leta som byvala v petrzalke a v dubravke sa mi paci, ze mame aj nejake tie kopceky. pamatat treba aj na to ze je tam vzdy o 2-3 stupne chladnejsie ako dole v meste a trochu otravne je, ze tam vela fuka. ale inak parada. a este dobre, ze uz je otvoreny tunel sitina. inak by som asi hovorila nieco ine :-D a este teda dufam, ze upravia okolie nasich domov. je tam celkom bordel. tam kde nie je nic je spina a je tam vsade vela skladov a podobnych skaredych barabizni. citala som, ze za vami dolu kopcom sa ma stavat. ale zatial sa nechysta nic na kopci medzi vasim a nasim domom.. a aj s muzom sa tesime ked sa zacne stavat za cestou do devinskej konecne nejake obchodne centrum. ma to byt uz v tomto roku, takze o par rokov nebude treba chodit cez cele mesto do avionu a okolia, ale bude vsetko ozaj po ruke inak kedy si mala svadbu? a na konika chodis?
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, aj ja sa tesim, ked to tam este trochu zutulnia. Ako hovoris, este su tam dookola sklady a stare nefunkcne budovy, naozaj by to tam mohli vynovit a vystavat nieco uzitocne. Aj nam povedali, ze za nami maju stavat tiez nejake byty, ale blizsie nam nevedeli povedat. Tak snad tam postavia nejake obchodiky alebo wellness a tak... Inac aj o tom nakupnom centre som citala, to by bolo fakt super mat nieco take aj po ruke a nie len Avion a Polus a Aupark na druhej strane mesta. Tak dufam, ze im to nebude dlho trvat. :-) My sme mali svadbu 12. maja min. rok, o chvilu budeme mat vyrocie, ale na modreho konika zatial nechodim. Zatial som celkom rada v praci a zbierame peniazky na neskor, ked ich budeme potrebovat na baby ;-) A co vy? Uz nejake baby planujete, alebo je na ceste? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme sa brali v septembri, takze budeme mat akurat polvyrocie :-) a planujeme zacat snazilkovat v lete, takze uz trosku konikujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozerala si uz aj nejake skolky v okoli? Vraj je ich tam dost. A tiez som rozmyslala ci tam v okoli je nieco pre mamicky na vychadzky alebo nejake to detske ihrisko, pre buducnost ;-)
Odpovedať
hm victoria veru nepozerala :-) len rovno pod domom mame my zakladnu skolu, vobec ale netusim, aku ma uroven. a minule na prechadzke sme videli ze kusok od posty je britska skolka a skola.. viac neviem. ihriska este len potom budem musiet pohladat. aj ked asi budem castejsie dieta nakladat aj s kociarom do auta a tak sa niekde na nejake pekne prepravime - aspon taku mam predstavu :-) ale prechadzat sa tam urcite super da - uz mam napriklad plan v ramci poporodneho chudnutia :-D ze budem chodit aj s kociarom nakupovat do jednoty hore na kopec, a potom s nakupom uz len dole kopcom zbehnem :-D inak ako ste zatial spokojni s firmou co to stavia - viem, ze tam bolo vela problemov, nedorobky, nedodrzane dohody, meskanie.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Levik, teraz som dosla nato, ze sme komunikovali aj v teme "Soferovanie" :-D To by som aj ja bola rada, keby som si uz v pohode casom aj s baby ficala na auticku kdekolvek. No uvidime :-) No a s tym planom poporodneho chudnutia to je dobry napad, vyskusaj a ak to zaberie, budem sa tebou inspirovat :-D :-D :-D Inac s tou nasou firmou je to v pohode zatial, vsetko plnia podla zmluvy. Ale pocula som, ze ked stavali tie prve bloky, ze to dokoncovali strasne neskoro :-| Tak dufam, ze nam teraz nakonci nebudu robit nejake problemy... A vy ste svoj ako kupovali? Teraz si niesom ista, ale tusim aj ten vas je novostavba vsak?
Odpovedať
no jasne, ja si ta predsa pamatam ;-) drzim palce, nech vam vsetko odovzdaju v poriadku a nacas ;-) my sme sa stahovali s asi 4-mesacnym meskanim.. co je na slovenske pomery tazka pohoda. a ano je to novostavba. my sme ten dom s takou zvlasnou strechou. mne osobne to pripomina heliport :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Asi viem, ale vsimnem si lepsie, ked tam nabuduce pojdeme :-) Mate tam aj parkovacie miesto? Lebo ked som sa pytala tych nasich, ze kolko by stalo, oni ze okolo 500 000, tak ma skoro slahlo. Tak neviem, asi si budeme nejake to parking space prenajimat. Inac nechapala som, ze my sme ten byt kupovali pred rokom a ked som sa teraz po roku pozrela na ceny presne v tom istom bloku s tou istou rozlohou, cena bola vyssia o viac ako o milion :-. :-. :-. Este ze sme to stihli, lebo nechapem kam sa az s tymi cenami chcu este vysplhat.... A to si neviem predstavit, co bude keby som sla na matersku. Ty by si ako dlho planovala zostat na MD?
Odpovedať
kupovali sme jedno garazove statie, nasi pytali 300-tisic. u nas budu dostavovat este dve budovy, som zvedava, ze za kolko tam budu predavat. ceny rapidne stupli po otvoreni sitiny (akoze vsade stupali aj bez toho a tu sa este vyrazne zlepsila dopravna situacia) ja zatial planujem ze bola by som 3 roky s prvym doma. ale mozno by som sla z jednej rovno na druhu matersku. tak ale ktovie ako to bude :-) a aky vyhlad mate z bytu, na nas dome ci na sever na zahorie alebo kam?
Odpovedať
Profilova fotka
No, my mame vyhlad na dalsi blok co stoji rovno oproti nam :-D My sme totiz v tom ucku co je dalej od elektrickovej trate a mame vyhlad na to ucko blkokov, co je blizsie k elektrickovej trati. No teda, nic moc, ale velmi sme si nemohli vyberat, kedze to bol posledny dvojizbovy byt, ktory tam mali... Ale nie je to az take zle, zosikma vidim aj polia za nami, aj ked tam teda potom vraj budu stavat tiez. :-S To ste mali lepsie s tym garazovym statim. Teraz ho vlastnite, alebo mate v najme? Je to dost velka palka, a ani velmi neviem, kolko moze stat mesacne najom takeho parkovacieho miesta. Inac Vam tam budu dostavovat este dalsie bloky? TAk to budete mat asi este dost rusne okolie. Ja som zvedava ako to bude u nas, ked tam tiez dokoncuju este dalsie bloky a neskor asi teda zacnu stavat trochu dalej odznovu. Dufam, ze nebudeme cely vikend pocuvat buchot a treskot :-|
Odpovedať
aha. no ked sa budete stahovat do vacsieho isto to bude lepsie. ja som mala pred tymto bytom garzonku, z ktorej som videla parkovisko, jednu socikovsku barabiznu - krasny to dom kultury no a snad jeden strom, ked som natiahla krk :-D garazove statie normalne vlastnime. no ak sa da, je lepsie ho zaplatit. lebo inak by som pravidelne denne mala nervy, kde zaparkovat. teda teraz ani tak nie, ale az dostavaju tie dva domy, co tu este maju naprojektovane.... hej este tu budeme mat rusno. ale oni to stale odkladaju, ze kedy zacnu. nastastie, zaklady uz maju, lebo tie garaze tahali pod celym komplexom. takze bordel bude len polovicny :-N
Odpovedať
kde si sa stratila viktoria? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj levik, bola som na skoleni v Prahe ;-) tak som nebola na nete. Ako sa dari? Ja som chcela ist tento tyzden pozriet nas bytik, ake pokroky urobili, ale ked vidim to pocasie, ani nahodou sa mi tam nechce v blate claptat ;-)
Odpovedať
fiha, a co si sa poskolila? a ako bolo vo velkom meste? ;-) ja som prave dnes zistila, ze dostavovanie tuto nasich dalsich dvoch domov, co budeme mat cez cestu, je zatial v nedohladne. tento rok asi nezacnu. ja by som aj bola radsej, keby zacali. nech robia bordel, kym nemame mimco. ale nenavyberame si daj vediet, ked pokukate, ako to vyzera ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
To bolo skolenie: "Naucte sa pracovat so svojou pamatou". Bolo to fajn, len clovek ocakava, ze ti prezradia zazracny sposob, ako si naliat vsetko do hlavy, ale nic take sa nekonalo :-D Viacmenej povedali infosky, ako si mame pamat cvicit. Na mna tieto treningy posobia celkom motivacne a potom som taka zhava a citam knihy a rozmyslam ako to aplikovat. No snad sa mi to aj podari. ;-) (A zobrala som si z toho aj to, ze to ze zabudame ma svoj vyznam, pretoze ostava priestor na dolezitejsie veci :-D , takze ked nieco nabuduce zabudnem, asi to nebolo take dolezite :-D ) A ako vies, ze nezacnu tento rok? Mas nejake zakulisne infosky? Inac, oni to uz teraz robia dost rychlo, pomaly za tristvrte roka mas celu hrubu stavbu
Odpovedať
victoria :-D ja som motivovana vzdy len chvilku, potom to rychlo opadne ]-( no pytala som sa pani v tej firme. este len vybavuju, a to je na dlhe mesiace..
Odpovedať
Profilova fotka
Ved ja tiez ]-( musim sa trochu viac snazit 8-) Inac uz som sa chcela ist mrknut na bytik dnes, ale zasa je o nicom pocasie. Tusim tam pojdeme az po velkej noci a dufam, ze uz zasa pokrocia o nejaku tu dlazdicu :-)
Odpovedať
aj cez vikend ma byt o nicom.. co vlastne teraz vo vasom byte robia? nepisala si, ze sa ma v marci kolaudovat?
Odpovedať
Profilova fotka
Levik, no kolaudacia mala byt v marci, ale predlzili to na april. No a mali robit veci este vo vnutri ako davat kachlicky, dlazbu a sanitu. Maju nam dat aj parkety, ale tie vraj az po kolaudacii, tak neviem. Inac, musim sa Ti pochvalit, cez vikend som chodila prvykrat uplne sama na aute. Nie sice nejak vela a iba mimo centra, ale predsa, som na seba hrda :-D 8-) (Sak som sa aj modlila pred kazdou cestou ;-) )
Odpovedať
no tieto veci sa vzdy natahuju. ak to bude len o mesiac, to je stale dobre. a uz ste sa boli pozriet v dome a aj priamo v byte? my sme sa toho nevedeli dockat, vidiet to nielen na papieri, ale aj naozaj tam byt, poprechadzat sa :-D jej a kade si chodila, velka soferka? ja chodim uz mesiac do prace cez centrum, takze tiez robim pokroky.. hoci soferujem uz vyse pol roka kazdy den, stale sa je co ucit :-) chce to len cvik :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?