Stále mi niekto ničí schránku na poštu v paneláku

prosim vas vedel by mi niekto poradit. v bloku kde byvam, niekto si proste zasadol na moju schranku,v tom zmysle ze mi ju neustale nici,vytrhne z muru.a opravy su potom na moje naklady. mam obav o moje sukromne udaje. mam naplanovanu cestu na policiu koli zalobe. myslite si ze tym nieco dokazem vyriesit. akoby som si mohla pomoct.uz si fakt neviem rady.za kazdu radu budem naozaj vdacna.... vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
nemas moznost si vyzdvihovat listy rovno na poste? ak to nemas daleko, myslim, ze taka sluzba bezne existuje. byvas na slovensku alebo mimo?
Odpovedať
hej za nejaky priplatok ti to nehaju na poste a tam vyzdvihnes ;-)
Odpovedať
Ahojte:) Sl. posta ponuka sluzbu zdriadenia boxu na pobocke, kam ti budu davat Tvoju postu a budes si ju chodit vyzdvihovat. Jedna moja znama tak funguje uz dlho... Drzim palce:) z
Odpovedať
Profilova fotka
keď si tú schránku opravíš, ako dlho ti takto vydrží? že či sa to nedá riešiť požičaním nejakej skrytej kamery :-N =-)
Odpovedať
Ja som mala rovnaký problém.Chudera schránka toho skúsila mnoho...rozkopaná, vylomené dvierka, atď... Na pošte existuje možnosť zariadiť si službu - tzv. "výhradu odnášky" / je to bezplatné na rozdiel od PO BOXU/ Vypíšeš taký lístoček so žiadankou a poštárka ti potom nehádže zásielky do schránky, ale ti ich necháva na pošte a ty si trebárs raz do týždňa prídeš ku okienku poštu vyzdvihnúť. Mne to funguje takto už dlho a som spokojná.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
asi sa taka paci viacej obyvatelom domu, tak ju treba nechat tam taku a vzdy ked pojdes okolo tak si do nej buchni, haraburdy ti proste nicit nebude a nebude zaplnena aj tak len letakmi.
Odpovedať
aj nam donicili, co uz. Niekto ma asi problem tak si ho riesi na nieciej schranke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?