Smrdiaca cov susedova

ahojte nechcem byt zla a myslela som ze jedno upozornenie bude stacit sused ma cov /nevjem znacku tip ani nic / kedze moc nevyvija komunikaciu ani "odpozdrav" postavil cisticku pred svoj barak dva metre od nasej branicky do domu a " rozvoniava " nam to uz rok, ked sme dpmcek kupili april 2013 hovoril Ze ju ma v Zabehe preslo dost casu a nijak stym nic nerobi. jemu to doma nepachne? ako ma spravna cov fungovat? dohovorit mu o case vypustania cov v nocnych hodinach? ci tosi cisticka nastavuje sama kedy ma " bublat"
Odpovedať
Profilova fotka
@alexkrpec bublať má stále, možno by nesmrdela. Nechcem byť zlý, ale na čov nemá povolenie, musela by byť 5m od Vášho domu. Riešenie je jednoduché, čov má byť odvetraná nad úroveň odkvapu, má byť správne nastavená. Riešenie: ohláste na ŽP čiernu stavbu a trvajte na zákroku.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to tiez nahlasil ak to nespravis budes to cuchat donekonecna
Odpovedať
takto od nasho pozemku,vstupnej brany to ma 1meter, od svojho domu to ma 2m. a od nasho jeto aj dobrychv10m. lenze v tomto okoli 10m. sa neda pohybovat nieto este sediet na lavicke pred domom.
Odpovedať
určite to nahláste na životnom prostredí, hoci aj anonymne, to sa porieši raz-dva (som vodárka na životnom :-)
Odpovedať
aj tu v lm mam znameho na zivotnom,trpchu sa bojim toho ze bude robit naprieky ked budeme burat stodolu alebo pristresok na auto.a hocineste nebyvame na tom dome,mame iba trativod,nieze ked ho ohlasim, sama si narobim problemi, lebo mi este len rekonstrujeme a ohladom cov abo zumpy budeme riesit na jar
Odpovedať
@jan45 mate pravdu ked buble tak nesmrdi prestane a zacne "davat" svoju silu
Odpovedať
naozaj stačí anonymne, hoci aj strohym mailom a ak príp. požiadate, aby Vás nemenovali, tak úradník neprezradí od koho má bonz. A áno, treba si upratať pred vlastným prahom, pretože to väčšinou býva bumerang. A paradoxne tí, čo udávajú, majú veci v oveľa horšom právnom stave...
Odpovedať
Trativod je ofici povolený ?
Odpovedať
prawe ze trativod oficko povileny nieje tak vyskakovat moc nemozem, ked jato pustam do trativodu len ako budem vysvetlovat ze ja mam ledva fotiahnutu vodu do domu a kupelku nemame ani vc. a z umyvafla z kuchyne bohuzial to ide do trativodu (aspon sa snazim eko pripravok kupovat) budem to asi riesit ustnym a pokojnim dohovorenim len ked on to odstrani na mesiac a potom nato "sere"
Odpovedať
@blankaj mas pravdu "v pravnom stave" je ten moj susedko natom lepsie. este sata spytam ked ju nema skolaudovanu mozem aj nato trosku " hrat"
Odpovedať
Profilova fotka
skolaudovanú ju nemá určite, ale stačí mu poradiť, že kompresor musí bežať 24 hod, alebo mu kúpte na Vianoce mech. spínacie hodiny a nastavte na 45min zap. 15min vyp.
Odpovedať
@jan45 janko ja ked to tak sledujem s nucham okolo domu, pri stave ked ju nepocut bublat, po bublati 20min. vydava tenn priserni smrad nie na dlho ale vydava,dake spinacie hodiny tam urcite ma. jemu daco poradit :( pockam na jar na svoju zumpu alebo cov a potom budem vyskakovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@blankaj cauko blanka vsak vlastne dookola susedia maju cov im nesmrdia,aspon na nas pozemok, to necitit, ked som sa ich pytala o zapach,co to je, povedali a ukazali na suseda,ze on hovori ze ten smrad je z kanala. kanalizacia v dedine nieje,iba trativod.moze byt ze ma ju mozno funkcnu a zle sklony? abo zeby nema odvetranie? spravne... inac anonymne by to mohli podat susedia co msju covky.idem prediskutovat s nini ako sa postavia k tomu.lebo tu kazdy drzi usta a krok. ked jeden moze preco ja nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial ty mas trativod a pouzivas ho, mal by si vazne drzat ...a krok :(. Najvacsi smrad iste robis sam. Najskor si uprac pred vlastnym prahom.
Odpovedať
@jankazb mas ti pravdu v zime tam nechodime byvame v panelaku takze na jar riesime cov to bude cumet ;)) ako ma spravne fungovat 8-) x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?