Neporiadok, hudba, hluk od rána do večera na dvore

Potrebovala by som poradiť. Bývame v RD , veľa máme susedov, ktorí bývajú ako v osade. Sused vytiahne auto na pozemok, pustí v ňom hudbu, to reve celý deň., Samozrejme nič nepočujú, tak sa tam jedne pred druhými prekrikujú. Nedá sa mi ani okno otvoriť. Žijú ako v osade, vkuse von, vkuse niečo pália, fajčia , vyrevujú oni medzi sebou , deti. Pes breše vkuse. Starý ho bije palicou. Mám z nich neurózu, už keď idem domov z roboty rozbolí ma žalúdok. Nikdy nie sme na dvore, lebo mi vadia, vyrušujú. Môj muž mi vraví, že ich nemôžem obmedzovať, že je to ich život. Tak ako sa mám s tou situáciou zmieriť? Som fakt vadná ja? Už som ich pár krát prosila, aby stíšili, ale že vraj si budú robiť na vlastnom dvore čo chcú. Keďže oni svoje zvyky nezmenia prosím o radu., ako sa mám stať voči nim imúnna? Lexaurín a predaj je na poslednom mieste.
Odpovedať
to mi je ľúto, ale bojím sa že sa to moc vyriešiť nedá......nedávno som videla videa na youtube aj nejaké články a chlapovi čo ma rovnaký problém so susedmi a nepomohla mu ani polícia ani sťažnosti proste nič.... ale držím palce
Odpovedať
spravte si na dvore strelnicu, tym ich prehlucite a oni budu ti ktori vas budu chodit otravovat aby ste s tym prestali. S asocialmi toho totiz vela nespravite.
Odpovedať
@zrutena viem,ze to co teraz napisem tak moc to tvoju situaciu nevyriesi ale no predsa...keby ste postavili z tvarnic vyyyyyyyysoky plot a vedla neho zasadili vyyyyyysoke tuje(spravili z neho akokeby zivy vyyyyyysoky plot) tak to trochu odhlucní...alebo nie?mylim sa?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?