Môže výmena stupačiek stroskotať na jednom majiteľovi?

Ahojte, toto leto nám mali meniť v stupačkach plynové trubky alebo ako to nazvať....v celom paneláku, sú to dva vchody-44 bytov, Všetci súhlasili s výmenov týchto plynových "trubiek" okrem jedneho majiteľa....Je možné, že na ňom vlastne stroskotá celá výmená??? je to problémový majiteľ, je už aj odstrihnutý od kúrenia lebo neplatil...Neni sú takéto plynové zariadenia spoločným vlastníctvom, že on musí zprístupniť svoj byt na ich výmenu? posledná revízia od plynárov nedopadla dobre...šak už majú 35 rokov...Viete poradiť s čím sa pred ním ohánať, že musí dovoliť prístup do bytu????
Odpovedať
Profilova fotka
daniela.ho Zdravym no to som aj ja zvedavy ako vam to tam dopadne ale tam by nemal byt nejaky problem.cez ten jeden byt tie trubky dajako dociahnu urcite budu take dlhe a stupacka je volna malo by to ist aj zo spodu aj zvrchu pripadne sa trubka navari aby sa predlzila ked to musi prechadzat cez ten jeho byt.Kto chce najst riesenie urcite ho najde.ked vam to dal robit spravca tak to ma zadara z fondu oprav alebo take nieco co vymysla.ked to bude chcet neskor tak ma smolu potom na svoje naklady.To povolenie na vstup do bytu by bolo asi vybavovanie nadlho ako vsetko ostatne na slovensku ]-( drzim vam palce nech to dobre dopadne dajte potom vediet.
Odpovedať
@jano2011 on je na poslednom poschodí takže by ho môhli teoreticky odstrihnúť :-D no musíme zájsť za domovníčku že čo a ako....my máme kvoli tomu otvorené stupačky-nakoľko sme murovali jadro tak sme to už nezavierali ked sme vedeli že sa bude takéto niečo diať...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
nato je spravca stupacky sa spolocny majetok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?