Ako sa býva v Zavare?
@bisciakova.m
nechceme ist byvat na Porondu...skor ma iba zaujimalo ci v dedine nie su s tymi obyvatelmi problemy. nasla som nejake clanky o tom...19. okt 2017Smrad z družstva býva zriedkavý cez leto ak nebývate v tesnej blízkosti s ním. Dedina ako každá iná, každý chce vedieť o každom, babky na lavičkách cez leto aj do 11. Škola je v pohode, učitelia sú aj normálny aj taký čo si obľúbia iba niektorých žiakov a na ostatných sa vyvršujú. Ale to je všade. Kedysi sa ľudia nebáli chodiť po uliciach vo večerných hodinách ale posledné roky, ak slnko začne zapadať ľudia už po vonku nechodia sami, len v skupinkách. Minulý rok na Porondu prišli bývať Srbi a odvtedy ja osobne po vonku nechodím vôbec, ani cez deň.
15. jan 2018- Sponzor fóra
@marisaa je to naozaj také zlé? Obzeráme sa po nejakom dome v okolí, tak aby som vedela, čomu sa vyhnúť, ďakujem.
21. mar 2018@jela87 Nie je to vobec take zle. Byvame v Zavare uz niekolko rokov a nezaznamenali sme ziadne zavaznejsie problemy. Niekedy je tu sice rusnejsie (ked pustaju hudbu), ale nie je to castajsie ako hoci kde inde. Urcite nemozem povedat, ze by som sa obaval pohybovat vecer po ulici.
4. apr 2018@mmm6 Dakujem. Hadam to nebude taka tragedia v dedine, mimo sidliska.
4. apr 2018Ahojte, rada by som obnovila tuto diskusiu. Ako to, prosim, vyzera teraz v Zavare? Zvazujeme byt v komplexe Polianky, ktory vznika, ale nezdala sa nam trosku podozrivo nizka cena. Teraz zistujem, ze v tesnom susedstve je sidlisko pre robotnikov z PSA, z velkej casti zo Srbska. To bude asi vysvetlenie pre tu cenu.
Zvazujete tam niekto byvanie? Prip. este lepsie byvate tam niekto? Je to prijemne a bezpecne?8. sep 2020@eugenie Ahoj eugenie,
tiež tam zvažujem bývanie. Rovnako sa však obavám toho čo si tiež postrehla v susedstve.. Rozhodla si sa nakoniec pre bývanie v tejto lokalite?29. dec 2020@oliiivia Ahoi, prepac za neskoru odpoved - my napokon nie. A Ty?
22. feb 2021
Ahojte,
prosim Vas, ake mate skusenosti s byvanim v Zavare? Ste spokojni so ZS, ci vozite deti inam? Ako je to s obyvatelmi na sidlisku Poronda? Vraj je tam viacero cudzincov...Nie su problemy? Vdaka.