Ako sa býva v Zavare?

Ahojte, prosim Vas, ake mate skusenosti s byvanim v Zavare? Ste spokojni so ZS, ci vozite deti inam? Ako je to s obyvatelmi na sidlisku Poronda? Vraj je tam viacero cudzincov...Nie su problemy? Vdaka.
Odpovedať
kedysi ..cca 9 r dozadu som tam byvala, ked tam bol este relativne klud...neviem ako teraz, ale este minuly rok tam byvali caste policajne vyjazdy..co mi ale prekazalo, smrad z druzstva...inak dedina pekna,,skola, skolka ok..byty su tiez pekne, len steny ako z papiera :-)
Odpovedať
@bisciakova.m nechceme ist byvat na Porondu...skor ma iba zaujimalo ci v dedine nie su s tymi obyvatelmi problemy. nasla som nejake clanky o tom...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Smrad z družstva býva zriedkavý cez leto ak nebývate v tesnej blízkosti s ním. Dedina ako každá iná, každý chce vedieť o každom, babky na lavičkách cez leto aj do 11. Škola je v pohode, učitelia sú aj normálny aj taký čo si obľúbia iba niektorých žiakov a na ostatných sa vyvršujú. Ale to je všade. Kedysi sa ľudia nebáli chodiť po uliciach vo večerných hodinách ale posledné roky, ak slnko začne zapadať ľudia už po vonku nechodia sami, len v skupinkách. Minulý rok na Porondu prišli bývať Srbi a odvtedy ja osobne po vonku nechodím vôbec, ani cez deň.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@marisaa je to naozaj také zlé? Obzeráme sa po nejakom dome v okolí, tak aby som vedela, čomu sa vyhnúť, ďakujem.
Odpovedať
@jela87 Nie je to vobec take zle. Byvame v Zavare uz niekolko rokov a nezaznamenali sme ziadne zavaznejsie problemy. Niekedy je tu sice rusnejsie (ked pustaju hudbu), ale nie je to castajsie ako hoci kde inde. Urcite nemozem povedat, ze by som sa obaval pohybovat vecer po ulici.
Odpovedať
@mmm6 Dakujem. Hadam to nebude taka tragedia v dedine, mimo sidliska.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Co takto ZAVAR - na Vrsku ? Je to pekna a kludna lokalita ? Stavaju tam momentalne montovane domy a malo by to byt uzavrete . Viem ze je to kusocek od dialnice ..... Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, rada by som obnovila tuto diskusiu. Ako to, prosim, vyzera teraz v Zavare? Zvazujeme byt v komplexe Polianky, ktory vznika, ale nezdala sa nam trosku podozrivo nizka cena. Teraz zistujem, ze v tesnom susedstve je sidlisko pre robotnikov z PSA, z velkej casti zo Srbska. To bude asi vysvetlenie pre tu cenu. :-| Zvazujete tam niekto byvanie? Prip. este lepsie byvate tam niekto? Je to prijemne a bezpecne?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte tiež by som bola vďačná za info k bývaniu v nových Poliankach
Odpovedať
@eugenie Ahoj eugenie, tiež tam zvažujem bývanie. Rovnako sa však obavám toho čo si tiež postrehla v susedstve.. Rozhodla si sa nakoniec pre bývanie v tejto lokalite?
Odpovedať
@oliiivia Ahoi, prepac za neskoru odpoved - my napokon nie. A Ty?
Odpovedať
Ahoj, ja zatiaľ nie..obzerám sa inde 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
Poobzerajte sa po družstevnom byte v obci Brestovany. Nie je tam síce také občianske vybavenie ale sú tam pomerne dostupné byty ktoré odpredavaju majitelia a splacaju sa dedine. Pochádzam odtial. A nie sú tam problémy ako boli istý čas v obci Zavar...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte, ja sa tak isto zaujímam o byty v poliankach, ale nakoľko sa už nejaké byty predali a ľudia tam aj bývajú, tak by ma zaujímali názory, že ako to je s tými Srbmi, pripadne kvalitou bytov a všeobecne vaše rady a postrehy na Polianky… ďakujem 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?