Výška stropu v kúpeľni

Profilova fotka
V dome mam vysku stropu 261 cm. V kupelni kvoli bodovym LED svetlam chcem znizit strop sadrokartonom, ktoreho vyska od podlahy bude 245 cm. Postacuje to v kupelni? V jednom clanku som cital, ze norma pre kupelne stanovuje min. 230 cm, ale to sa mi zda dost malo, pravdupovediac, aj tych 245 sa mi zda malo.
Odpovedať
A co konkretne planujes v tej kupelni okrem klasickych zalezitosti robit, ze potrebujes taky vysoky strop? Alebo mas vysoko nadpriemernu vysku? Nechapem...
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica Skakat na trampoline tam urcite nebudem :) A mam vysku 175 cm, nic nadpriemerne. Ja sa len pytam, ci to nie je malo, neviem si to este dobre predstavit.
Odpovedať
@johny18 My mame v miestnostiach s rovnym stropom vysku 240 cm, staci nam to a mame vysku 180 cm... Je to uplne v poriadku.
Odpovedať
Mne by bolo malo, ale kopa ludi ma 240 v celom dome.
Odpovedať
Ja mam v celom dome 230cm... Mam skoro 2 metre vysku... Jedina nevyhoda je, ze nemozem mat lustre... Nic ine som zatial nezistil... Skrine su az pod strop, aspon netreba prach utierat...:-D
Odpovedať
myslim, ze kopa ludi na cinzakoch si dava znizovat v bytoch strop pri prerabke.. tam je standardne zvycajne tych 260cm a led znizia, tak 245cm-- takze myslim, ze je to celkom normalna vyska, inak by si to tak vela ludi nedavalo... na nas kukali majstri jak puci, ked sme im povedali, ze my si znizovat nedame :)
Odpovedať
v kúpelni to prežiješ, ale v ostatných miestnostiach je to trochu nízko kvôli celkovému pocitu z priestoru.
Odpovedať
ja si tiez neviem predstavit taku vysku, ale v kupelni to asi prezijes. My budeme mat v dome po znizeni 270-275 ako kde a aj to sa mi zda pocitovo malo.
Odpovedať
my budeme mat podla projektu 270cm. a to sa mi zda uz dost. teraz mame v panelaku asi 230.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?