Máte skúsenosti s firmou Stadreko?

Dobrý večer.Prosím vás ma niekto skúsenosti s firmou STADREKO.Konkretne stropný systém a komínové systémi.Dakujem.Zvažujeme stropny system aj komin.
Odpovedať
Profilova fotka
Vlastníme malé stavebniny a spolupracujeme aj s firmou Stadreko .Predavame ich výrobky vratane komínov a zatiaľ veľká spokojnosť od zákazníkov ale aj naša s touto firmou .Pri manipulácii sa čo to poškodí ,zatiaľ nebol problém s reklamáciou . Ideme stavať dom a tiež tam pôjde komín Stadreko.
Odpovedať
ahoj, mam dvojkomin od firmy stadreko a som s nim uplne spokojny - robilo sa s nim dobre, cena super, pristup tiez vyborny, chcel som dvojkomin ale len jeden lozkovany. objednaval som priamo cez nich
Odpovedať
komín ...kludne si ho môžeš kupiť, mám 2 kusy jeden na plynový kotol a druhy na krb, montáž bez problémov aj cena :)
Odpovedať
Dakujem ludia za odpovede.Komin by som tak ci tak objednal od STADREKA.Ale by som potreboval aj strop poriešit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Nechcem zakladať novú tému, tak píšem sem. Od tejto spoločnosti som si cez miestne stavebniny objednal štiepané tvárnice na stavbu plota. Ešte pred samotnou objednávkou som si zavolal priamo do firmy, aby som sa poinformoval na niektoré veci. Bolo mi povedané, že jeden druh tvárnic nemajú, ale že sa už vyrába. Dobre, hovorím si a cez stavebniny to objednal. Dali mi lepšiu cenu ako bola v katalógu a dopravu som mal zadarmo. Pred samotným odoslaním objednávky si v stavebninách tiež overovali, či všetko majú a bolo potvrdené, že aj typ, ktorý ešte pred pár dňami nebol, sa už pripravuje (štiepa) a že objednávku pošlú komplet. Tovar prišiel, no keď som ho išiel vyplácať, zistilo sa, že na dodacom liste nie je ten typ, ktorý predtým nemali. Aby som to skráti, majiteľ stavebnín volal priamo majiteľovi firmy, no ten sa len "zasmial". Toto ma vytočilo, pretože my sme už mali majstrov zajednaných, ktorých sme museli odvolať. Zohnať dnes majstra nie je jednoduché. Prekvapil ma prístup firmy, že si takéto veci neustráži a že jeden zamestnanec povie to, iný ono. No hlavne prístup majiteľa, ktorý, ak by mu záležalo na dobrom mene firmy, prejavil by ľútosť a tých 22 tvárnic by mi zadarmo dal. Poslal by ich do stavebnín s iným tovarom, pretože od nich berú toho dosť. Toto je typický slovenský podnikateľ - zbohatlík. Vôbec mu nezáleží na zákazníkovi, ktorý ledva zoženie peniaze a ak sa mu to podarí, minie ich na jeho výrobky. Som z toho sklamaný, namiesto ľútosti výsmech. A to som ešte zvedavý na kvalitu samotných výrobkov!
Odpovedať
@baky21 Včera sme zalievali DT-čka od Stadreko....majster čo bol na stavbe bol naozaj nahnevaný...praskali...lámali sa tvárnice...kopec betónu išlo na nič...tak neviem...
Odpovedať
@baky21 vieš on takých zákazníkov co chcú 20tvarnic nepotrebuje, potrebuje veľkých odberateľov, nie je zbohatlik, určite musel vyvinúť nemalé úsilie aby to vybudoval, vyrábal, predával.....prečo by ti mal dat zadarmo? A majstri sa zajednavaju keď je tovar na mieste..
Odpovedať
vsetky DT co sa pouzili pri stavne boli od Stadreko, presnost nic moc, majster vravel ze u DTciek je to bezne. lietalo to cca do 5mm. Stropny system mame na rozpon 5m, zatial nam to nepadlo na hlavu :-D
Odpovedať
@peter2505 My sme včera dokončili múrik z tých tvárnic. Majstri vraveli, že nie sú rozmerovo úplne rovnaké. Toto sú okrasné, štiepané. Oni by radšej robili z klasických, aby sa to potom zakrylo fasádou. Takto museli robiť presne. Zlomila sa len jedna, aj to len preto, lebo ju museli rozpíliť. Našťastie sa z nej neodštiepilo, len sa prelomila, takže sa dala použiť. Múrik však vyzerá pekne. Dali si záležať a aj cena bola nakoniec OK, nie ako mi vraveli na začiatku.
Odpovedať
@daralbajda Asi som to nepresne napísal. Objednávali sme viac druhov a dohodli sa, že dodajú všetko naraz. Keď to prišlo, zistili sme, že jeden druh chýba. Majstrom som najprv povedal, že to prišlo, len to musíme doniesť zo stavebnín, no potom som ich musel odvolať, že to nie je kompletné. Ja som to bral cez stavebniny, kde od tej firmy berú veľa tovaru a myslel som, že dať 22 ks zadarmo nebude pre nich problém kvôli zachovaniu si dobrého mena. Pri tom množstve, čo od nich stavebniny berú by to naozaj problém nemal byť. Preto som bol aj nahnevaný a vyjadril som sa tak, ako som sa vyjadril. Majiteľovi už na obyčajnom človeku nezáleží. Točí iné prachy, od reality bežného človeka, ktorý musí kadečo dvakrát prerátať, je vzdialený. A to neplatí len pre majiteľa spomenutej firmy, ale pre prevažnú väčšinu "podnikateľov".
Odpovedať
@baky21 keby dával každému čosi zadarmo,tak mu neostane nič
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobry den, s firmou Stadreko mam bohuzial len negativne skusenosti, najma co sa tyka vedenia spol. a riesenia reklamacii. Zakupil som si od nich tzv. Stadreko komín s vatou Ø 180, výška 5,66 m, uhol napojenia 45 °, no po prvej vykurovacej sezone som si pri cisteni krbu vsimol, ze mi prasklo pripojenie do komina (sopuch). Napriek spravnej odbornej montazi (vid foto 1) Prvykrat to po posudeni preslo reklamaciou (po cca trojmesacnom rieseni a opakovanom urgovani pana D., na ktoreho ma odvolavali pracovnicky na kontaktnom centre) mi bol zaslany opravny kus a slubene preplatenie nakladov na vymenu sopucha, nakolko moje mesto na vychodnom Slovensku bolo az prilis vzdialene od Ruzoberku, odkial mal pochadzat ich jediny "opravar", ktory by vykonal zarucnu opravu (bezplatne). Tomu sa bohuzial den pred opakovane dohodovanym terminom stal uraz s dlhodobym liecenim, cize som si opravu musel zabezpecit na vlastne naklady, pretoze s panom vo vedeni sa po oznameni ciastky za opravu (70€) uz nebolo mozne skontaktovat, aby mi slubenu ciastku preplatil. Po druhej vykurovacej sezone a odporucanom inom, istejsom prevedeni napojenia komina do opraveneho sopuchu, sopuch opat praskol (vid foto 2). Opat sa zacalo kolecko urgovania az do datumu, kedy skoncila na komin zaruka. Od tej doby som sa uz odpovedi nedockal, cize uvazujem, ze to opat cele budem musiet vyburat nakolko tretikrat sa mi uz krb kvoli praskaniu sopuchu staviat nechce. Rovnaky problem s kvalitou komina Stadreko mala aj moja suseda, ktorej sopuch pri odpojeni komina krbu vypadol, rovnako bol popraskany, no zrejme uz viac sezon, co im sposobovalo zadymovanie priestoru. Co sa tyka DT tvarnic, tie mam na stavbe tiez od nich, no miestami mam pocit ze sa hram s puzzle, aby som dopasoval nerovnosti tvarnic a aby to aspon trochu opticky vyzeralo bezchybne. Cize osobne by som volil ineho dodavatela a nepozerat za kazdu cenu na cenu :-/
Odpovedať
Článok sa načítava...
@andreex84 komin treba napojit "po vode" na druhej foto to nieje spravne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Zdravím Má prosím niekto plot z tvárnic Stadreko Beryl odtieň mušla? potreboval by som foto (nie katalogovu) ako v skutočnosti vyzerá a pár informácií ako sa s ňou pracovalo, kvalitou, delením . Vďačný budem za každý koment k téme.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@bobz312 kupil si nakoniec ten beryl muslu? My sme ju videli na 1 plote a velmi nad nou uvazujeme
Odpovedať
nemáte niekto od nich zámkovú dlažbu ? pozerám po delano 6 sivo-grafitová
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@tino2 kúpili ste nakoniec túto dlažbu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?