Spojenie dvoch sadrokartonov bez spodneho rostu

Ahoj, potrebujem poradit, robili sme suchu podlahu, liapor izolacia a na to dve vrstvy sadrokartonu, ale bez rostu, manzel ich sikovne ulozil a nelepil a teraz ich chce zosrobovat samoreznymi srobami do sadrokartonu, takze vlastne zosrobuje dva sadrokartony ulozene priecne k sebe. Ale , ja mam obavu, ze tam tie sroby nebudu drzat a ked aj ano, tak sa casom vykrusia a budu odtial vyskakovat a zvykat plavajucu. Poradte, je to ok, alebo ho radsej donutim to dat dole a pekne zlepit :) dakujem za vsetky rady. ... podlahu suchym procesom sme robili preto,l lebo sme mali tramovy strop veeelmy krivy, takze takto sa to pekne vyrovnalo a aj zvukovoizolacne je to super.
Odpovedať
@jajabax dufam, ze si sa len pomylila a namiesto sadrokarton si chcela napisat rigidur. Ak boli dosky k sebe aj lepene a bola dodrzana rovinnost posypu, nie je dovod, preco by ti mali sroby "vyskakovat".
Odpovedať
ale ja pisem, ze neboli k sebe lepene :)podsyp je rovny a sadrokarton je to podlahovy, ale rigidur asi nie
Odpovedať
@jajabax aha pardon, som si to precital tak ledabolo... podlahovy je v pohode, rigidur je len podlahovy SDK od Rigipsu, len som sa zlakol, ze ste tam davali obycajny SDK, uz som tu videl vselico :)
Odpovedať
:) nie nie davali sme podlahovy, len by to chcelo tie dve vrstvy dat nejak dokopy a muz to nejak zabudol lepit, alebo neviem, jednoducho sa rozhodol, ze to bude srobovat, akurat ze kedze pod tym nemame rost, tak sa obavam, ze tie sroby budu casom vychadzat. poradte niekto skuseny!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?