Priznany tramovy strop aka velkost tramov???

Zdravim ludkovia....mam otazku :) viem ze sem tam tu niekto z vas ma v dome priznane tramy na strope.... Chcem sa opytat ci by ste boli ochotny a postli sem nejaku foto ako to u vas vyzera spolu s popisom aky rozmer tramov mate pouzity. Budem to tiez riesit a rozmer chcem zvolit tak aby ti nebolo malo a ani vela.... odporucte nejkake rozmery??? (15x15 alebo 20x20???)
Odpovedať
@tommy84 10x20 alebo 12x24 cm statika + pož. odolnosť
Odpovedať
@blacksr nebude nosny a bude len na okrasu...
Odpovedať
Profilova fotka
@tommy84 my máme myslím 15x20 (resp. po ohobľovaní 14x19). vyzerá to takto http://www.modrastrecha.sk/blog/ups/a... http://www.modrastrecha.sk/blog/ups/a...
Odpovedať
@tommy84 Svagor ma tusim 20x25 .( viz foto ) Kamarat to este vysperkoval viac a dal rozmer 25x30. Ma to zaroven tzv suknicku - presah tramov myslim 1,5m. Vyzera to skvelo ale je to vsetko o cene a dom 80m2 podoris len drevo vyslo asi 9000€ Foto v compe nemam ak bude poslem IP.
Odpovedať
@ups dakujem pekne... :)
Odpovedať
aaaa mam este jednu otaku...ze ako to osadit kedze to nebude nosne....mohlo by to byt takto??? resp je mozne do venca urobit taku kapsulu na osadenie???
Odpovedať
@tommy84 pozri do môjho fotoblogu ja mam 20 x 20, ale ak to nebude nosne tak nemusis davat cele trami staci keby si z foršni zlepil U- čko a to tam pripevniš, pôjde ti na to menej dreva. mne išlo na moj strop 9 kubikov dreva
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám nosný, priznaný, stropnice majú rozmery 14x16cm a osový rozostup 60cm.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Prosim vas aky nater ste pouzili
Odpovedať
Profilova fotka
@silvusa1 saflorový olej
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?