Priznaný strop a ďalšia nadstavba

dobry den ..viete mi povedat ako sa riesia nadstavby cize dvojpodlazny dom ked chcem aby bol spodok priznany strop a vrch chcem este zdvyhnut 2 metre do vysky a na to az strechu .. material by bol ytong 300 p 4 .. da sa to riesit aj tak ze tramy sa polozia na veniec obsalovat na to dalsi veniec a nadstavba opat z ytondu ? oni vlastne budu trcat von ,,na to by siel potom polystyren a podlahove.. zatial som sa s tym nikde nestretol ci sa da stavat nejakym sposobom dalej ked tam tie tramy budu ... je to informativne dakujem ,, ps>podobne ako na fotke tramy su zapustene v stene ...
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem či som to správne pochopil .Vy chcete na veniec ,ktorý máte teraz prichystaný na pomúrnicu ,položiť ďaľšie stropné trámy?.Tiež nechápem čo bude trčať ven?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja to idem riesit tiez,pramovy strom ,tramy budu priznane budu trcat von z fasady cca 300-400mm.Co sa týka dalsej vrstvy planujem na to jednoporaz neomietane dosky,medzeri madzi doskami vyplnit polystireneom na to foliaa,kracajuca izolácia hr.30mm OSB dosky folia 2mm a podlaha cize bez betonu bez deky... ;-) ,je dobre si tie traamy predom ohoblovat ,osetrit na final..je to lepsie na kozách ako sa povie ako potom nad hlavou a pod,taak isto aj ten jedno porez..
Odpovedať
Profilova fotka
@pedrisito ,to uchytenie pomurnice sa my paci aj ja to tak to planujem riesit ,je to lepsie vzhladom na to ze sa nenarusi pomurnica vrtanim kde nasledne casto praskne... :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros ,samozrejme tie tramy je dobre predom obalit pred pokladkou dosadaciu čast min.do lepenky,.. 8-)
Odpovedať
@antonmesaros @stefanisko no toto nieje obrazok z mojho domu, je to len ako priklad .. vlastne v stene budu tak isto zapustene tramy na priznany krov ako spomina stefanisko :) budu trcat 300 mm .. ale kedze chcem stavat druhe podlazie z ytongu ..ci nebude vadit ze v obvodovych muroch pod tym budu hranoly ... a na to veniec a na to dalsi obvodovy mur z ytongu 300 ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pedrisito ,Na veniec sa pokladaju hranoly,to je ten nas vysnívaný trámový stropo ,následne na ten veniec pokracujes s murovaním murov aj z ytongov ja tiez planujem...,no a az na tie mury ak budu vo výske aka je potrebna ide dalśí veniec a naa to pomurnica... =-)
Odpovedať
@stefanisko presne ,presne .. ak sa to da stavat na to dalej ze tie tramy v muroch staticcky nevadia tak to by bolo skvele ,skoda skoda ze nemas nejake foto rad by som to videl zvecnene :) ...a ten vrch jasne pomurnica a krov .. tak by som rad ..
Odpovedať
Profilova fotka
@pedrisito ,Mám to tak v projekte,ak budem v tej faze jesne ze fotim a hodim to tu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pedrisito Nie nebude to vadiť.
Odpovedať
@stefanisko no a na to betonova deka a podlahove kurenie ci izolcia a osb :) ?? inac dakujem @antonmesaros tiez dakujem .. nebol som si isty :)
Odpovedať
Profilova fotka
Na to ziadna deka ,na tie tramy jednoporej neomietane dosky,medzi dosky vypln,folia ,izolacia kracajuca ,OSB,folia,podlaha... :-S
Odpovedať
@stefanisko lebo taketo veci sme robili len vazne som si nebol isty ci sa da stavat ak su v stene tramy .. tak vela sil verim ze to bude skvele byvanie :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ďakujem aj tebe...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?