Podkrovne schody do pasivu

Ake podkrovne schody dat to takmer pasivneho domu? Vela znaciek tu na vyber nieje. Paramatrovo najlepsie vychadzaju GM4 Isotec 200 - s U=0.17 ale stoja 930E. Fakro LWT maju U=0.51 za 350E. Celkova hrubka stropu je 72cm a ako pozeram montazne postupy tak lepsie to maju poriesene tie Isotec.
Odpovedať
Profilova fotka
@keldon ja som videla nejaké na JAP.sk beriem odtiaľ zarubne
Odpovedať
@keldon ja by som tam dal okno
Odpovedať
Najlepsie co maju na jap.sk su Aristo PP s U=0.66 za 650E co vychadza horsie ako Fakro. Okno si tam nedam. Zavesenie by bolo komplikovane kedze sadrac bude 20cm pod kliestinami a ten rebrik co by som mal oprety niekde v chodbe by asi tiez zavadzal.
Odpovedať
@keldon okno urcite nie. Ked pozeram tie parametre a tie ceny tak asi by som isiel do tej U=0.51.. cena je taka optimalna oproti tym dvom. Mna tiez toto rozhodovanie teraz caka. Myslel som ze by som tam dal len poklop nejaky, zatial tam mam len taky provizorny a ze schody riesit nebudem, ale asi je to praktickejsie ako rebrik ]-(
Odpovedať
@keldon tieto posledne co si pisal mi pridu celkom drahe na to ake maju tepelnoizolacne vlastnosti. Ja som tiez dumal nad tym ze ako budem riesit podkrovie, teda povalu v dome. Podkrovne schody sa asi skor oplatia, ked castejsie niekto na poval chodi nie? nie raz za rok..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?