Podhlad zo sadrokartonu

Dobry den, chcel by som sa spytat ake hmozdinky pouzit na pripevnenie konstrukcie podhladu do stropu ako je na obrazku. Strop je klasicky panel v bytovke. Stredny CD profil bude zaveseny este na priame zavesy. Dakujem
Odpovedať
Co ja viem tak natlkavacou kovovou hmozdinkou
Odpovedať
Profilova fotka
@marselino7 ak je to plny panel tak take klince na sadros ako vlozil robo_h Ak je to dutinovy panel, tak treba naznacit polohu dutin a dat kotvy ktore su urcene pre dutiny. Do stojiny medzi dutinami neodporucam. lebo tam ide stredom kazdej stojiny jeden predpinaci drot a ten urcite prerusite.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte prosím poradí mi niekto s takýmto stropom? Niečo takéto by som chcela do obývačky ale neviem rozmer tej bočnej zníženej časti, pôjdu tam bodovky stačí nejakých 30cm? potom bude ten zvýšený strop s led pásom a bude pokračovať normálny strop nad kuchynu s jedálnou. Malo by to byť tak ako je na druhej fotke len bez lustru. Ďakujem za pomoc.
Odpovedať
@eliss650 akurat som dokoncil nieco podobne, ja som dal 27 cm, ale to len koli vyduchu rekuperacie. Vyfrezovany sadros som bral od easyboard.sk standart predavaju 32cm siroky.
Odpovedať
Super ďakujem vám myslím že tam sa tieto rozmery dajú aj navoliť takže tých 30cm myslím bude stačiť a tá prostredná časť kde pôjde ten led pás, vlastne ten prechod medzi vyšším a nižším sádrokartonom by stačil nejakých 10cm? Mám v pláne si to načrtnúť do pôdorysu domu ale ešte som sa k tomu nedostala 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?