Lepidlo na parozábrany - skúsenosti

Zdravim, ktorym lepidlo ste lepili parozabrany o stenu s tym ze mate dobre skusenosti ? Ja som nasiel dva s OK ohlasmi oba su mierne odlisne.. Denbraven lepidlo na parozabrani Profi (tech list) https://denbraven.sk/wp-content/uploa... -na baze nejakeho SPUR Polymeru teplotna odoslnost -20 az +80°C a Soudal Lepidlo na parozabrany (na tech. list treba kliknut na web stanke) http://www.soudal.sk/produkt/lepidlo-... -na baze akryletu teplotna odoslnost -40 az +100°C kratkodobo +120°C U oboch je trvale prurny spoj akurta u soudalu priamo pise ze nezasycha, cize nemalo by praskat a podobne.. Plus budem lepit aj okolo komina cize vysia teplota no viac ako 80 tam urcite nebude cize oba OK
Odpovedať
pripadne od soudal este jedno na inej baze za rovnaku cenu ako to klasicke http://www.soudal.sk/produkt/VAPOURSEAL neviem vo com je rozdiel hadam iba v tej baze..
Odpovedať
Profilova fotka
@jolaus100 ja som používal mamut lepidlo na parozábrany ale nikde na nete to neviem nájsť.... dobre sa s tým pracovalo a držalo hneď
Odpovedať
mal som aj to aj to , podlamna ok obe
Odpovedať
@jankevely to bude asi preto, ze take neexistuje :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pouzil obojstrannu butyl pasku, nasledne spoj este poistil lepidlom na parozabranu. Ak ma byt spoj aj zaomietnuty, prilepil by som to este omietatelnou paskou. (lutujem ze som nespravil)
Odpovedať
@jolaus100 ja som pouzival to zelene od Den Braven, robilo sa s tym dobre... po roku som potreboval cast zateplenia rozobrat, parozabrana sa nedala odlepit od steny (odtrhala sa folia od vystuzujucej sietky). Lepidlo bolo stale pruzne a lepive.
Odpovedať
Pre mňa bolo naj lepidlo od DenBraven, použil som na steny, na betón, neodlepila sa. Pásy parozábrany som medzi. sebou lepil butylkaučuk. páskou. Najhoršia je Al páska, aj originál, tá sa odliepala. Pre spoľahlivosť spoja je mimoriadne dôležitá teplota pri aplikácii.
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan tak asi dnes večer odfotím, ešte mi ostali zo dve
Odpovedať
@jankevely len do toho...
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan sory je to den braven :-D ale vyzera to ako mamut...
Odpovedať
@jankevely nuz, kedze oboje vyraba den braven, nie je take prekvapenie, ze obal maju podobny...
Odpovedať
Ja som pouzival vsetky veci od Hasoft-u a bol som spokojny.. https://www.hasoft.cz/sk/produkty/lep... Maju aj pasky na lepenie folii, butylove pasky a vsetko ostatne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?