Koľko vás vyšiel 1 m2 železobetónového stropu?

material + robota. zapadne slovensko.
Odpovedať
inak ja nepochopim jedno...., pokial nema niekto naozaj obe ruky lave, tak hadam zvladne zaklady akejkolvek prace aj sam, hadam aj ten strop(sice tiez netusim, aky druh stropu ma dana pani na mysli :-) )
Odpovedať
ja vy som rad tiez vedel vanilkoveho cenu:))) ale nie vazne kolko stoji 1m2 SDK stropu pri znizovani povodneho stropu z panelov koli prasklinam a zabudvaniu svetelnej LED rampy po obvode dufam ze som to dostatocne specifikoval PS: lokalita-Martin
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
hm.... 7e je dobra cena, i ked ktovie ako vyzera robota :-D ale bezne sa bere 8-11e m2
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
pardon, myslela som ze ked to dam do sekcie stropy, bude to jasne (SDK sa predsa riesi inde, nie?)... takze doplnam: kolko vas vysiel m2 zelezobetonoveho stropu na rodinny dom? nosniky + vložky + zelezo + beton. +praca.
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova Železobetónový je niečo iné ako nosníkový.Ak nosníkový ,tak musíte napísať ,aké nosníky,aký tip ,názov a meno výrobcu stropu plánujete použiť(Bet´´onoý,keramický ,Ytong,predpätý).Tiež nieje jedno ,akú svetlosť budú mať miestnosti.Čím väčšia svetlosť tým viac ocele a tým vyššia cena.Ak monolitycký železobetón tak veľmi záleží od tvaru dosky.Dnes to už neprojektujú inžinieri ,ale počítačové programy ,ktoré rátajú tak ako ich počítačový "exdpert" ktorý sa statike rozumie ,ako hus pivu naprogramoval.Množstvo ocele používanej pred 10 rokmi na rovnaký strop sa zvýšilo troj až päťnásobne.Porovnateľné stropy spred 50 rokov ,ktoré dodnes bez poruchy v pohode slúžia ,mali sotva 10% z ocele navrhovanej dnešnými klobáskovými inžiniermi.
Odpovedať
betonovy..na styl premac..ale ja hladam skor aky kto pouzil, kolko ich vysiel. lebo robim projekt kde ide o kazde euro, tak hladam dodavatelov o ktorych zatial neviem. poznam premac, rector, stavdiel, nadlice...tieto najcastejsie nacenujem do projektov. je to na bungalov 1174, http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
Najlacnejšie vychádza v poradí drevenný nosník(ak je možné použiť), drevenné hrady predpätý, monolitická doska,(kedysi bola monolitická doska lacnejšia ako predpätý strop)dôvod som uviedol vyššie Premac (Nadlice),kôli dopave rôzny miestny výrobcovia,to si musí zistiť každý sám vo svojom regióne panelový Keramické Ytong.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?