Jednoduchy alebo dvojity strop ?

Zdravim kam by ste dali aky : obyvacka kuchyna dvojity ? inde vsade jednoduchy? Alebo ine napady? Dakujem za nazory. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
skôr naopak, ale to záleží na možnostiach umiestnenie izolácie.
Odpovedať
Este ak by mal niekto fotky ako urobit najlepsie konstrukciu okolo stropneho vylezu na povalu tak by som bol rad videl tento detail :) Dakujem.
Odpovedať
@jan45 Dakujem za rychlu odozvu izolaciu uz mam nad ,medzi aj pod vaznikmi , podnou parozabrana bude a pod tym 10cm miesto pre sdk konstrukciu len neviem sa rozhodnut ci vsade dvojitu alebo nejako to skombinovat. Dakujem za rady :)
Odpovedať
@jan45 takto nejako som to zatial dal
Odpovedať
Profilova fotka
@vader100 to je pekná práca, montéri majú pohodlnejšiu prácu na dvojitej konštrukcii, ale predpísané to nie je.Jednoduchy alebo dvojity strop je pojem keď sa trámy podbijú aj zo spodu, alebo len zvrchu doskami, sdk nebol spomínaný, myslel som, že chcete drevený viditeľný podhľad.
Odpovedať
@jan45 Chcem len klasicky sdk len neviem ci sa rozhodnut pre dvojity rost alebo jednoduchy (rost pre sdk) teda ci dvojity je otolko istejsi (mensia pravdepodobnost praskania a pod.)Vacsina asip ovie dat vsade dvojity ale pride mi trosku zbytocne davat dvojitu konstrukciu pre sdk do chodby zachodu , komorky , a mozno aj malych izieb.Ak niekto odborne povie ze je to lepsie ,istejsie dam :)
Odpovedať
Odborne sa nevyjadrim,ale daval som dvojity. V mensich izbach (10-12m2) preplatis mozno o 10-15eur/izba co som nejak neriesil + kedze som si to robil sam, v dvojitom roste vidim vacsiu "flexibilitu" - vies si posunut CD-cka o nejaky ten cm.
Odpovedať
@quako2 nemas nahodu fotku ako si to robil okolo vylezu na povalu? ten rost myslym :)
Odpovedať
Fotku bohuzial nemam,ale okolo vylezu som priskrutkoval UD profil (kratucke samorezky do dreva), v takej vyske ze po prilozeni SDK dosky mam rovinu s poklopom vylezu.
Odpovedať
@vader100 Ej ha ved to je takmer moj podorys =D. Na priame zavesy by som siel aj do jednoduchej konstrukcie. Ja som daval na zavesy (droty) kedze som spustal viac nez 20 cm a to by bolo labilne pri jednoduchej konstrukcii.
Odpovedať
@dominik_boksansky ved to je aj tvoj dom len si prehodil okna vchodvoe aby ti svietilo slnko do izby ;-) aj konstrukcia na izolaciu je "od"teba :)
Odpovedať
@quako2 dik
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vader100 :-D tu konstrukciu nevidiet, ale vatu si pekne ulozil. Predpokladam, ze to bolo nieco tvrdsie a drzalo to takmer aj same medzi tymi latami.
Odpovedať
@dominik_boksansky vrchne dve vrstvy mam rolky a spodnu som sa rozhdol doskovu Nobasil MPN aby sa mi lepsie parozabrana davala
Odpovedať
@vader100 fajn napad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vader100 rošt sa nespája napevno, takže praskanie neovplyvní, to ovplyvní technológia spracovania spojov.dobrá páska, správne prekrytie.
Odpovedať
Chem sa opyat , vzdialenost montaznych cd profilou sa koli velkosti dosky sdk (2000mm) robi vacsinou na 50cm, videl som viackrat ze ludia davaju aj 40cm , ako im potom vyjde ten sdk spoje na montaznych cd profiloch?Rezu kazdu sdk dosku? :-o Aky je najlepsie zobrat rozmer sdk dosky?(koli vahe 2m?) @dominik_boksansky @jan45
Odpovedať
Profilova fotka
@vader100 asi dávajú50x40
Odpovedať
@vader100 v podstate je to detail, tie montazne profily nemaju byt od seba dalej ako 50 cm. Rozmeru dosiek prisposob vzdialenost profilov. Ci mas profily 50 alebo 40 cm od seba, tak pri 2 m doske ti spoj vyjde na profile ;-). Ja som daval 40 cm rozostup.
Odpovedať
@dominik_boksansky aj ja by som dal radsej 40 len mi neslo do hlavy ako moze vyjst spoj dosky ale ked vravis ze vyjde tak to asi tak bude :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?