Hlučnosť väzníkového krovu

Mam navrhnuty vaznikovy krov od spolocnosti Kon-truss, s.r.o. Referencie na tuto firmu su vyborne. Ale chyba mi info o hlucnosti vaznikoveho krovu, hlavne pri silnom dazdi a vetre. Ake su vase skusenosti s vaznikovym krovom so sadrokartonovym podhladom? Izolaciu nad sadrokartonom budem mat Unirol Plus sklenu vatu hrubky 35 cm a samozrejme aj parozabranu Jutafol reflex 1,5x50bm. Dakujem za vsetky odpovede.
Odpovedať
Tiež som mal v realizačnom projekte väzníkový krov, no keď susedovi priviezli tie zelené latôčky môj prvý telefonát bol statikovi, aby mi napočítal na strechu poctivé drevo. Ale samozrejme to nie je o ničom inom, ako o pocite. Väzníkové krovy sú štandardné riešenie, preto akékoľvek tvoje obavy na pevnosť, hlučnosť, funkčnosť nie sú na mieste. Hlavu hore :-)
Odpovedať
@majkonl2 ziadna hlucnost, ani praskanie, je to stabilne najlepsia varianta
Odpovedať
Profilova fotka
Presne ako piše peto99 žiadna hlučnosť a ani nepraska kedze je to zo sušeneho dreva niako sa nekruti super nam robil tiež KONTRUSS otcovi a svokriovi sa to niako nezdalo tak im statik preposlal kompletne prepočty na kazdý jeden väzník s - nakolko otec je strojár tak sa s nim vcelku fajn pobavil a sám uznal že je to v poriadku
Odpovedať
@majkonl2 ziadne zvuky (vazniky, vata, SDK podhlady), kludne a bez obav
Odpovedať
pridavam sa k spokojnym, ziadna hlucnost, nic, zlozenie stropu mame ako @pemix
Odpovedať
@majkonl2 v minulém domě jsme měli vazníkový krov a taky sem žádné problémy nepozoroval. Někdy v jednom místě vrzlo, ale bylo to opravdu výjmečně a myslím si, že to občas udělá i krov klasický. Takže vazníky jsou podle mě uplně v pohodě ;-) .
Odpovedať
Perfektne, dakujem vam vsetkym za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
jediná chyba sa netýka väzníkov, ale ak na je na krove škridla, vietor vyfúka všetko teplo. treba plný záklop.
Odpovedať
@majkonl2 ahoj mame od firmy drevopal vaznikovy krov a nepocul som nikdy ziadne vrzganie. Mame ale plny zaklop.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?