Fotky z realizácie stropu PREMAC

Profilova fotka
Ahojte mám záujem o fotky z realizácie stropu PREMAC. Zaujíma ma viac konečná fáza po uložení železa, ako začiatok. Ak by bolo tak aj nejaké fotky, ktoré ukazujú detail výstuže, výmeny atď.... :) Budem mať 20+4 , 155m2 a na nete nie je bohviečo z realízácií. Prípadne mi môžete poslať fotky aj na e-mail, pošlem v správe. Ďakujem.
Odpovedať
ja mam Rector tiez su to betonove vložky akurat že ja mam predpäte nosniky a premac tusim nie inak je to podobne nejake fotky v mojom albume položili sa vložky, dali sa karisiete na podložky a zalialo sa 5 cm nad vložky.
Odpovedať
Profilova fotka
@predatorzv ďaľší bez projektu? Zaujímavé, u nás sa riešia veci, vyrábajú projekty pre stavebné povolenie, realizačné projekty, v Rakúsku je projekt RD na jednom papieri, štyri pohľady, pôdorysy podlaží, ešte aj technická správa je súčasťou tohoto jedného výkresu a stavajú sa pekné a dobré domy. Lenže si ich nestavajú sami, ale zodpovedné firmy.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 Pán Ján pri všetkej úcte, mám projekt domu a dokonca aj realizačný projekt. Mám kladačský plán na Premac a plán výstuže stropu 20+4. Chcel som len vidieť fotky z realizácií, ak niekto má. Ja na to nič zlé nevidím, že chcem niečo naviac vidieť a vedieť. Zaujímajú ma také veci ako napr. armovanie okolo komína a armovanie okolo otvoru na schody pod stropom, ale to som aj písal.
Odpovedať
Profilova fotka
@predatorzv nemusíte mať obavy, pár prútov naviac, ale keď požiadate uja Googla alebo pozriete blogy zúčastnených, určite nájdete čo hľadáte. A dotknúť som sa Vás nechcel.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?