Drevený strop v kúpelni

V celom dome aj v kupelni budeme mat drevený strop. Nebude pocase vlhnut ci hnit? Vedel by nam niekto poradit ci dat aj odsavanie alebo sadrokarton?
Odpovedať
Profilova fotka
Drevenné lode nehnijú ani sauny ,tak hádam nebude hniť ani drevenný strop.Je potrebné kvalitne ošetriť všetky drevenné plochy. :-)
Odpovedať
To aj. Len zatial čo som pozerala všetci ich maju ponatierané tmavou farbou a ja by som chcela drevu ponechat prirodzenosť. Ja len či nedavaju tmavu farbu za flaky alebo čo by sa mohlo pocase ukázať.
Odpovedať
Sú aj transparentné laky a takto ošetrené drevo odolá aj priamemu pôsobeniu vody, nie len vzdušnej vlhkosti.
Odpovedať
@monika2801 Ahoj Monika, my mame celozrubovy dreveny dom a teda aj strop. Pohladove hranoly, na nich mame palubky a budeme pokracovat zateplenim a OSB doskou + na to plavajuca podlaha, nater na drevo mame v celom dome prirodny, taky, ktory da drevu prirodzeny nadych a vytaha strukturu dreva, ak chces, poslem Ti nejake foto :-)
Odpovedať
Jej to by bolo fain ďakujem:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, skusim obnovit temu. Dumam, čím mám drevo na strope kúpelne natrieť. Zatiaľ sme zvažovali teekový olej alebo lodný lak, vosk?
Odpovedať
@manee natri čim chceš, pokial tam nebudeš do stropu striekat sustavne vodu sprchou, čo isto nie, tak drevu nič nebude keby aj ničim nebolo natrete. vyhol by som sa len tym najlacnejšim naterom
Odpovedať
Profilova fotka
jo, super. Vybratý je johnstones, ten pôjde aj zvonku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?