Bungalov, podkrovna izba do buducna

Dobry den prajem, nas bungalov ma na prizemi 2 detske a 1 spalnu. Otec murar s 30 rocnymi skusenostami ma odhovara od tazkeho betonoveho stropu, a aby som dal dreveny strop (izolavia medzi hranoly) a aby izby neboli v podkrovi. Kedze uvazujeme nad tromi detmi a ze sem tam pride rodina a bude chciet prespat, tak uvazujeme nad dvoma podkrovnymi izbami a mozno s mensou pracovnou s PC. Bude drevena volba zla? Bude hluk a vrzganie? Je otazne ci davat beton, ked nie je iste ci tam budu izby. Dakujeme
Odpovedať
A má pravdu, návšteva prespí aj v obývačke, alebo v hoteli, otec sa nebude zašívať na povale pri PC, ale bude sa venovať manželke a deťom :-) a to tretie bude mať zaručene jedno z dvoch doteraz známych pohlaví, znamená, že dve izby pre 3 deti sú OK, môžu sa lepšie socializovať. :-) No a ak by bolo podkrovie do budúcna ozaj treba na tom drevenom strope sa dá nejaké to provizórne podkrovie kedykoľvek urobiť. Hluk a vŕzganie bude počuť vždy nech dáte tie najsebelepšie kročajové podlahy. Ja mám strop ŽB, ale to preto, lebo hore mám 3 izby a kúpelku v plnej výške, ale nad tým už mám naopak drevený krov.
Odpovedať
Otec sa bude mozno zasivat pri PC kvoli praci, preto som to pomenoval pracovna :-), dakujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinnko Ak budú hore izby tak to už nebude bungalov na dve izby a pracovňu by sa tam zišlo mať aj kúpelňu a na tieto veci treba dosť priestoru aby sa tam dalo plnohodnotne fungovať strecha nemôže ísť rovno od zeme ale bolo by tam treba aspoň štyri radi tehál vymurovať dá sa to aj pri drevenom strope čo je lacnejšia verzia, izolovať medzi trámy nebude treba ( iba kročajovú izoláciu ) lebo tepelnú izoláciu bude treba dať do strechy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?