Ako sa zistuje stabilita stropu

Dobry den, rodicia menili strechu vratane krovu na rodinnom dome. Pracovnici firmy, ktora strechu robila, vytahovali krokve krovu rucne hore a "hadzali" ich na plafon nad obyvanou castou domu. Kedze boli krokve tazke a manipulacia s nimi nebola pochopitelne najjemnejsia, popukala omietka takmer vo vsetkych izbach horneho podlazia. Mna by zaujimalo, ako sa da zistit, ci sa pri manipulacii s tazkymi krokvami a stavbe krovu neposkodili mury a strop nad obyvanou castou domu, aby nam strop a aj nova strecha nespadli na hlavu? Dom je zvonku zatepleny polystyrenom a plastovym obkladom, tak nie je vidno,ci nahodou nepopukali aj mury domu. Dakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, čo čakáte, okrem Vás ten stav nikto nevidel. Ak máte obavy, musíte zavolať odborníka na obhliadku, ten posúdi, či treba urobiť merania alebo ako sledovať stav. Potom môže robiť uzávery.
Odpovedať
@jan45 neviete mi, prosim Vas, doporucit nejakeho dobreho odbornika na Kysuciach,co robi taketo obhliadky a merania a kolko take meranie cca stoji? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mistejks robia to statici, zoznam je na SKSI, cena je dohodou. Keby som bol na Slovensku, prišiel by som aj ja.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?