Ako realizovat preklad so strieskou?

Ahojte modrostrechari, potreboval by som od vas poradit. Nejake skusenosti v stavani uz mam, ale akosi neviem vydumat ako by bolo vhodne postupovat pri realizacii malej striesky, ktora je osadena na rohu domu. Len podotykam, ze strieska ma na sirku 75cm, hrubku 12cm, nebude nicim podopreta a ide don 10mm roxor kazdych 20cm. Na prilozenom obrazku v strede je rez prekladu, stropu a striesky. Nerozumiem len tomu ako to mam zasalovat a zabetonovat? Predpokladam, ze ak by som to chcel spravit na jedno betonovanie, tak by beton vytekal z prekladu a stropu cez tu striesku, kedze rozdiel medzi urovnou striesky a stropu je 28cm. Bude problem, ak to zabetonujem na dva krat? Zatial uvazujem nad postupom: - zabetonujem strop a preklad naraz s tym, ze zelezo pre striesku prevediem cez salovanie - po aspon mesiaci vysalujem a zabetonujem striesku zvlast
Odpovedať
Profilova fotka
Aj schody saluju a vylievzju naraz a nevyteka lebo beton nieje taky riedky a ked zavadne tak uz sa nepohne. Vysaluj naraz zalej striesku a pekne pomaly hustum betonom a potom zvysok. Lepsie to mat vkuse ako z dvoch len potom dories este izolacie.
Odpovedať
Profilova fotka
že sa ešte neozval nikto s tepelným mostom, toto je učebnicová ukázka. A ešte niekto s pripomienkou, že takto to neprejde cez tepelný certifikát. Robí sa to napríklad takto http://www.halfen.com/cz/2084/produkt... ale ja sa viac prikláňam k wolodymyr Ak necháte trčať výztuž, dbajte, aby bola pri hornom povrchu budúcej konzoly.
Odpovedať
Vdaka za odpovede :) Isokorby poznam a aj som to zvazoval, ale len dovtedy kym som si spocital kolko by ma to vyslo. Ak som si to dobre zratal, tak 2 x 7.5m striesky by ma vyslo na priblizne 2500 - 3000 eur co je tak asi komplet kurenie s tepelnym cerpadlom na 15 sezon. Obalim to najlepsim izolantom co najdem. Dokonale to nebude, to je mi jasne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?