Zvody na dazdovu vodu?

Prosim vas ako mate riesene zvody na dazdovu vodu? Je moznost urobit ich mimo nasho pozemku za plotom? Mame svahovity pozemok a pred nami je jama, kde nikdy nic nebude, su tam asi 7 metrov odtial precerpavacie sachty na kanalizaciu. Je moznost to urobit takto? Alebo ako je to mozne urobit okrem trativodu? Dakujem velmi pekne
Odpovedať
@martinkagricova Komu patrí tá kanalizácia. Treba sa spýtať vlastníka alebo prevádzkovateľa kanalizácií, či dovolí vypúšťať dažďovú vodu do kanalizácie. Ak nie, treba spraviť trativod. Nemala by si vodu odvádzať na cudzie pozemky. Ja mám trativod.
Odpovedať
@chrobak7 kanalizacia je obecna. My to nechceme do kanalizacie pustat. Ta kanalizacia je trosku dalej. Ale pred pozemkom mame jamu, tam sme pod plotom chceli prekopat a tam odvadzat vodu. Ale to asi bez suhlasu obce nepojde, vsak?
Odpovedať
@martinkagricova Čiže si chcela na tajňáša odvádzať vodu na cudzí pozemok, aby potom sama odtiekla do kanalizácie...? :-| =-) Ak to nikto neuvidí a nikto ťa nebonzne, tak môžeš... Ale bude to nelegálne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?