Zhodenie starej strechy

Kupili sme starsi domcek a sme vo faze zhadzovania strechy. Potrebujeme zhodit strechu, lebo ideme robit veniec. Dom ma tvar L so zastavanou plochou 145m2, strecha ma klasicky tvar starych domov. Moja otazka znie: Kolko stoji zhodenie takejto strechy? My nemame potuchy a dnes sme dostali ponuku za 3,50€ za 1m2, co je asi 1000€ (ide o zhodenie krovu a skridly do tatrovky). Mate s tym skusenosti? Kolko Vas to vyslo, pripadne viete dat typ na niekoho z NR a okolia kto zhadzuje strechy?
Odpovedať
Profilova fotka
@natalca neviem co to stoji,nasa strecha cca 150m2 a traja sme ju dali dole za cca 2 hodiny.skridlu sme hadzali navlecku,poodbijali sa laty a hotovo.ja som krokvy nechal povodne,no ak by isli dole tak tiez myslim hodka mozno dve max.. No 1000€ by som teda za to nedal,
Odpovedať
@pepe16 dakujem, toto bol chlapik ktory siel okolo a bol neodbitny, ze on nam to urobi a mame po starostiach. Tiez sa mi 1000€ zdala moc a navyse, zatial sme vsetko robili sami a nejak nas to nesuri, ale chceme si urobit aspon nejaky prehlad o cenach za sluzby :-)
Odpovedať
@natalca stalo to 2 dni prace, komplet aj s docistenim Ak vsak na to nie ste, tisicku by som urcite obetovala minimalne z dovodu bezpecnosti. Nie je to vela podla mna, ale kazdy mame iny pohlad. Skus zjednavat :)
Odpovedať
1000eur za deň, dva takejto roboty? Neblázni.
Odpovedať
@topfield to nam on navrhol, aj mne sa to zda vela :-)
Odpovedať
Skridlu skus ponuknut druzstevnikom alebo polovnikom na spevnenie polnej cesty. Drevo zhori v peci, popripade predate (pozri bazos, vykup stareho dreva). Plechy si odveziete aj sami do vykupu kovov.
Odpovedať
@natalca No neviem, či existuje niekto, kto len zhadzuje strechy :), to by bolo asi nie moc atraktívne. Tak si to radšej zhoďte sami, prípadne so známymi. Alebo sa dohodnite s firmou, ktorá vám potom bude robiť novú strechu, nech dajú ma to nejakú dobrú cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
otázku by som postavil ináč, je potrebné zhadzovať strechu a robiť veniec? Nevidím žiadny dôvod.
Odpovedať
To spravia 3-4 chlapi za par hodin.drevo niekomu ponuknite a skridlu tiez. My sme to mali za par hodin
Odpovedať
Profilova fotka
@malinovka333 presne mam taky isty nazor ako ty ze by to kludne zvladlo viacej chlapov a nemusia ani minut tolke peniaze
Odpovedať
Profilova fotka
a este na tom aj zarobis ked predas drevo a spravite si to svojpomocne
Odpovedať
@natalca za 1000€ ti to pridem aj ja spravit :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?