Zdravim, chcem sa opytat ci tato plechova strecha od firmy je v poriadku, alebo je to na reklamaciu?

Strecha je miestami zvlnena a preliacena.
Odpovedať
No tak pozri, strecha je poskodena a je uz na tebe, ci to chces reklamovat alebo sa budes tvarit, ze ti to nevadi. Ja by som to isto skusil reklamovat!
Odpovedať
Podľa mňa - má to estetické nedostatky, ale na funkčnosť strechy to vplyv nemá. Reklamovať môžeš, maximálne ti uznajú nejakú zľavu.
Odpovedať
Máš najlepšiu strechu akú môžeš mat. Hentaka vec sa stane keď 100% nedotiahnes jeden srobik na upinke.na hladkom plechu vidno všetko. Môžu ti dať minimálnu zľavu ale opravovanie je nereálne to keď máš v strede tak môžeš rozobrat pól strechy. Inak je to pekne urobene až na tých pár nedostatkov
Odpovedať
moze to byt aj ch bebnenia mensia nerovnost na doske a je preliacina. strecha je ok ale taku tmavu v ziadnom pripade pockaj si este do leta ked sa nato oprie slnko pekne sa ti to nahreje este len potom to budes mat zvlnene ale to clovek neovplivni materialy sa rozpinaju a stahuju
Odpovedať
@kamilkoo cele to je nejake dovlnene.... Ja by som s tym spokojny nebol...
Odpovedať
Reklamuj, pytaj zlavu ale uz to nedavaj rozoberat. Budu horsie katasrofy kym sa nastahujete, toto je vyslovene len esteticka zalezitost
Odpovedať
Profilova fotka
Sused (býva pol roka) má podobnú strechu (možno rovnakú, ja to nerozoznávam :) ) a tiež sa mu vraj trocha zvlnila. Navyše u nás fučí ako u sprostých a hovoril, že počas jedného z tých vetrov obiehal dom a hľadal, kde sa mu trhá strecha. Vraj počuje počas silného vetriska aj nejaké "strašidelné" zvuky. Viem zatiaľ toľko, že to reklamoval, ale neviem, či tam už niekto bol a čo s tým mienia robiť.
Odpovedať
Dakujem za odpovede. Jasne ze je to estetika, ale ked uz clovek plati firmu tak caka ze to nebude take zvlnene. Fotky este klamu nazivo je to ovela horsie. Uvidim ako sa k tomu postavi firma.
Odpovedať
@kamilkoo nikde si nedal fotku aby si mal podklad....mal si ho dokonale rovny? ak nie, tak ta pošlu do...
Odpovedať
Profilova fotka
@kamilkoo co je to za plech? preco tam nemas stuzujuce pasy? mas ju nejaku lesklu na tom vidno vsetko, pozri ja som si robil strechu sam, a aj tak sa mi to stalo na 2 miestach ze som to preslapol, normalne to nevidno len ja o tom viem, ale toto nieje chyba robotnikov ale tip plechu to jednoducho takto ukaze, ja mam matny embosovany plech a tam to neuvidis uz s principu vobec to neries mas to pekne ;)
Odpovedať
@kamilkoo ako vyššie písali cez leto to povlni celé a keď na to pece slnko a zájde za mrak tak v momente počuť praskanie jak sa sťahuje plech a pri silných vetroch počuť búchanie plechu ale cez izoláciu to snáď nebude take hrozné ale čoho sa nemusíš báť je zatekanie
Odpovedať
Profilova fotka
Na strechu ste dali najlacnejšie z najlacnejšieho.Toto nieje reklamovateľné. Ešte počkajte keď sa začnú krútiť krokvy a dosky. Mne tam chýbajú sneholamy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mesarosanton presne, týpek má low-lowcostovú krytinu... čaká zázraky. mne to príde, že sa to začalo vlniť, keď zasvieti na to slnko. prirodzená rozťažnosť materiálu. rozdiel niekoľkých desiatok ° C sa ukáže... a podklad nebude nikdy dokonale rovný, a jedno s druhým. @kamilkoo
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 Podľa Tvojho vyjadrenia, ak by si si išiel kupovať nové auto a malo by preliačené dvere, blatníky a kapotu, tak byTi to tiež nevadilo? Však na funkčnosť auta to predsa nemá vplyv... Dali by Ti pár stoviek zľavu a odchádzal by si spokojný domov? :-)
Odpovedať
@kamilkoo Ja by som to tieš reklamovala,ale neviem či ti zhodia pol strechy a daju novy plech,ale stoj si za svojim a reklamuj a uvidiš čo ti firma a ich zodpovedny veduci povie.A ak daju len niaku zlavu teda eurače ,tak sa budeš musieť s tym zmieriť a cely život sa na taku strechu divať.A to mas aky plech,lebo sused ma tieš plechovu strech,ale hnedy plech tieš tento hladky a po krajoch a pri komine ma to hrozne zelene,ale že to ako mu klampiari falcovali pasi a kde škrabli tak sprejom zastriekavali,ktory im dala firma kde kupil plech.A plech ma na streche 6mesiacov.Neviem čo s tym bude robiť,ale ja by s tym spokojna nebola.Ale skus reklamuj a stoj si na svojom nech daju novy plech.
Odpovedať
@martinmatko vsetko si robila firma, mam dom na kluc.
Odpovedať
@mesarosanton poznate podla fotky ze je to najlacnejsie z najlacnejsieho? Nebola zase tak lacna.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton Nesúhlasím s Tebou, pretože ak si kúpiš hocičo či lacné, alebo drahé, tak na výrobok máš záruku. Ale tu to nie je o nekvalitnom plechu, ale o tom, že tam po tom skákali nejakí mantáci, ktorí popri montovaní plechovej strechy asi aj hodne plechoviek piva skonzumovali. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 Rovný krov nejestvuje. Je to zvlnené a nikto na svete nedá záruku na to ,že to urobí ideálne.Nevieme na aký podklad to kládli ,ako boli rovné krokvy atd. Strechy som kedysi robil ,aj keď nie plechové a môžem z vlastnej skúsenosti napísať ,že rovno ,tak aby plech nebol zvlnený sa dá urobiť iba vtedy ,ak je krov ideálne rovný. Taký krov ,alebo strechu som ešte v živote nevidel.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Jak to dopadlo?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?