Zavit na roxore???

Profilova fotka
Zdravim,mam prevrtanu pomurnicu a ta je navlecena na roxore priemer cca 20 mm. Nad pomurnicou trci cca 100mm a moja predstava je ci sa da nejak narezat zavit na tento roxor,chcel by som dat zvrchu nejaku ocel platnu a pak cez zavit pritiahnut tu pomurnicu.je nejake take naradie co by mi z roxoru spravilo gulatinu??
Odpovedať
@pepe16 http://www.wagnerxr.eu/pictures/Spaja...
Odpovedať
Profilova fotka
@olafo to je sice pekne no ja ten zavit potrebujem na pomurnici,cize priestor okolo cca 1m na manipuláciu,zhora menej ako meter :-(
Odpovedať
Profilova fotka
A keby si to odrezal a navaril závitovú tyč
Odpovedať
to bude zaujimave ako tam ten zavit narezes... to jednoduchsie budes mat zobrat so sebou zvaracku a na ten roxor navarit zavitovu tyc... priemer a dlzka nebude uz potom problem...
Odpovedať
Profilova fotka
@martosko @godfather no viem ze navarit,len ci nahodou niekto o niecom takom nevie,nejaky rucny sustruh na vrtacku alebo tak nejak by som si to predstavoval,no asi na moznosti pristupu nic ine len navarit.
Odpovedať
Profilova fotka
@pepe16 pomúrnicu netreba priťahovať, tlačí ju krov, závit sa reže očkom s vratidlom
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 ked sa robi klasicke U na veniec tak sa pomurnica pritahuje.no proste by som ju chcel pritiahnut.ocko vratidlo to hej ale co ta elipsa roxoru,ja bych ten roxor potreboval zagulatit pak zavit ziadny problem.
Odpovedať
Profilova fotka
@pepe16 na to je brúska, ale je to zbytočné, na pomúrnicu cez tyč položiť podložku s otvorom 30mm, do medzery zahlobiť dva kliny ako do poriska. Závit je tiež klin.
Odpovedať
Profilova fotka
@pepe16 ako pise jan... mne sice davali zavitove tyce s maticami ale po polroku ked som robil izolaciu som zistil ze su vsetky uvolnene..drevo vysycha.. dotiahol som ich si ale nerobim si iluzie este sa uvolnia..strecha je uz spravena a nedostanem sa k tomu.. al neboj pomurnica lezi a tlaci na nu cela strecha..podstatne je ze tam mas tie roxory..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?