Zatekanie strechy v novostavbe

Dobrý deň prosím vás, ako by ste postupovali v tomto prípade... V júni tohto roku sme kúpili novostavbu domu a následne sa sťahovali. V lete bolo vsetko OK, no akonáhle došla jeseň a dažde som zistila ze v technickej miestnosti začala po rekuperacii kvapkat voda. Najprv som si myslela ze to je rekuperaciou. Riešilo sa to s pánom kt. rekuperaciu montovať no zistilo sa ze to vlastne kvapka voda zo stropu a po rekuperacii len steká. Následne sa volali firme ktorá stavala domy. Prišiel stavbyvedúci, bol tu ale 5 minút a povedal ze sem posle strechárov. Strechari mali prísť minuly týžden. Nedošli. V pondelok ráno sa písala stavbyvedúcemu smska. Samozrejme sa neozval. Prší pomaly snežiť bude mne sa na streche bude topiť sneh a tiecť mi do domu Ja uz neviem ako prinútiť toho chlapa aby to riešil. Co mu mam stále volať ? Nielenže ma človek nervy z toho ze sme objednali dvere ktore tu mali byt najneskôr na konci októbra, firma urobila chybu a teraz na ne čakáme další mesiac. Ja tu mam pomaly dvojmesačné dieta a zbytočne tu kurim kvôli nemu ked mi to teplo uniká. Mam 100 chuti menovať tie firmy!
Odpovedať
Volat mozes ale vsetko este posielat listom doporucene, ze ziadate odstranenie zavad v ramci reklamacneho konania. Ak nepridu, zas im pisomne oznamit, ze si to date odstranit na vlastne naklady a date im to preplatit. Vyhrazat sa obchodnou inspekciou s tym, ze neriesia reklamacie v ramci zarucnej doby. A vsetko pismne a doporucene, kopie aj s dorucenkami odkladat ak by sa to muselo riesit sudne.
Odpovedať
jednaj len s dodavateľom stavby -on nech rieši dodavateľov svojich
Odpovedať
@misinka0611 fuha, to byvate bez vchodovych dveri, ked pises, ze ti zbytocne teplo unika?
Odpovedať
@gashtaan Ach 8-( Nie nebývame bez vchodových dverí, ale interiérových. Nemám cas momentálne na podrobne vysvetľovanie. Ale ked si človek chce vyvetrať napríklad v jednej miestnosti kde nie je dieta aby ho neprepuklo ano nemoze lebo chlad ide do celého domu. Ked ide človek von hneď musí zatvoriť lebo nema dvere v chodbe. Sami ľudia s dvermi to uznali ze sa nam náklady na kúrenie zvýšia...
Odpovedať
@misinka0611 som velmi vdacny, ze si si predsa len nasla cas na vysvetlenie... mozes byt kludna, naklady na kurenie sa ti rozhodne badatelne nezvysia a ked aj budes mat dvere, pri vetrani je ich treba pootvarat a vetrat krizom.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak menuj :)
Odpovedať
@gashtaan Mame rekuperaciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?