Zatekanie strechy - kontakt na diagnostiku

Zdravím, mame problém so zatekanim strechy, v podstate od postavenia domu, bývame v ňom takmer rok a keď Intenzívne prsi, tak sa nám ukazujú na strope mokré fľaky. Skúšali sme zistiť vadu sami, ale zatiaľ sa nám to nepodarilo, a tak by sme sa chceli opýtať či niekto nepozná nejakú firmu v Košiciach alebo blízkom okolí, ktorá sa venuje diagnostike zatekania. Ďakujem.
Odpovedať
@dominika999 Z toho by asi veľmi nevyžili. A čo tak firme ktorá to robila zavolať.
Odpovedať
Profilova fotka
druh krytiny?
Odpovedať
@jan45 plocha strecha - folia
Odpovedať
@viktor811 o firme ktorá to robila napíšem ešte extra príspevok ako varovanie pre potenciálnych klientov, pretože toho pokazili viac, zmenili si názov, podnikajú veselo pod iným menom a svoje záväzky si samozrejme neplnia..
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika999 potrebujete vedieť značku fólie, firma má regionálnych zástupcov, ten doporučí firmu na meranie.
Odpovedať
@jan45 značka je fatrafol, avšak my netušíme ci je problém v krytine alebo v niečom inom.. Parapety, pripadne niečo iné.. Nepreteka to pri každom daždi, len pri veľmi silnom a tiež sme si všimli že keď padá pod určitým sklonom..
Odpovedať
ahoj mozem ti odporucit jedneho pana, robil izolacie plochej strechy cely zivot.. mozno bude mat cas, aby sa na to prisiel pozret. No je od Presova .Napis mi do IP ak este potrebujes
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika999 čiastočne ste diagnostiku urobili, treba pozrieť všetky odškerené časi, spoje nad úrovňou , ale s tým reg. zástupcom by som tiež uvažoval.Ivan Pastorek, uveďte mu, kto to robil, nerobí im dobré meno.
Odpovedať
@dominika999 ahoj ... nasli ste niekoho na diagnostiku?.. a kde bola chyba? Mam rovnako strechu ako vy a minuly tyzden, ked silnejsie prsalo cely den, tak mi stekla voda po komine. Dnes sa na to stavbar prisiel pozriet a ziadnu chybu v spojoch na komine nenasli. Aj som zarezala do parozabrany pri komine a je nad nou vata sucha. Ale aj tak potrebujem zistit, kde to tecie, inac mi rokmi zhnije stracha :(
Odpovedať
Ahoj, nestihli sme to ešte riešiť, pretože je ťažké niekoho takého nájsť. Nam sa na to tiež pozeral stavebný dozor ktorý dozoroval stavbu a ani on na nič neprišiel.. Sme z toho zúfalí lebo si nevieme rady..
Odpovedať
@mnambodka Ahoj, nestihli sme to ešte riešiť, pretože je ťažké niekoho takého nájsť. Nam sa na to tiež pozeral stavebný dozor ktorý dozoroval stavbu a ani on na nič neprišiel.. Sme z toho zúfalí lebo si nevieme rady..
Odpovedať
@dominika999 verim. Tiez ma to velmi trapi. Nechcem mam zhnitu strechu ;-( Uz aj uvazujem, ci by sa nedala dat este jedna vrstva fatrafolu. Akurat som napisala mail panovi z fatrafolu pre kosicky kraj. Pockam, co mi odpise.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sibrik môžte mi dat kontakt a ak sa nám nič nepodarí zistiť, skúsime sa mu ozvať, len sa obávam ci nám bude vedieť pomôcť, pretože na pohľad žiadne poškodenie nie je vidieť.. Netušíme kde je problem
Odpovedať
@dominika999 je to ten pan Pastorek, co je spominany vyzsie. Poslem do spravy odkaz na stranku s kontaktom, ak ste ho nevedeli najst.
Odpovedať
@mnambodka ďakujem pekne.. Jeho ste teraz kontaktovali alebo on sa u vás bol pozrieť?
Odpovedať
@dominika999 Nemate za co. Len som mu teraz napisala mail. Budem cakat odpoved.
Odpovedať
@dominika999 Tak, prave som sa vratila z domu. Pan z fatrafolu bol pozriet, strecha je spravena vynikajuco a hned by jej dal peciatku, len... nemam fatrafol! ... stavbar ma jednoducho oklamal a dal tam inu foliu. To zatekanie pri komine mam pravdepodobne z kondenzu z takej plechovej manzety na komine. Ze ked sa tak prudko ochladil povrch strechy, tak tam skondenzoval vzduch medzi tym plechom a foliou a stieklo to jedinou moznou cestou...po komine. Odporucam Vam kontaktovat toho pana, nech sa Vam na to pride pozriet. A ziadajte si aj potvrdenie na 10-rocnu zaruku od fatrafolu na krytinu. Drzim palce... a dajte vediet, ako ste s tou vasou strechou dopadli.
Odpovedať
@mnambodka ďakujem veľmi pekne za info. My sme dnes niečo skúsili testovať a vyzerá ze sme možno našli príčinu alebo jednu z pričiň.. Vyzerá ze ide o spoje pri terasovych dverách. Niečo ste platili za tu obhliadku?
Odpovedať
@dominika999 nie. Nebolo za co platit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@jan45 zdravím, po dlhej dobe sa vraciam k nášmu problému, ktorý stále nie je vyriešený. Pretože sme ho na jesen riešili s tými, ktorý boli za to zodpovedný, na jar sľúbili opravu a zrazu prestali komunikovať...ozvali sme sa aj pánovi pastorek ovi, ktorý zhodnotil že je to zle urobene, dokonca poznal tých čo to robili a aj s nimi komunikoval aby vykonali nápravu, no odmietli aj priamo jemu.. Už nevieme ako ďalej..
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika999 súd
Odpovedať
@jan45 na súde nič nevymozeme, keďže realizátor strechy bol kontrahovany firmou, ktorá nám dom stavala a bohužiaľ sa už stihla zrušiť ešte pred samotným dokončením nášho domu a teda nám nič iné neostávalo len to riešiť priamo s realizátormi strechy a aj napriek ich prvotným prísľubom nápravy nakoniec neurobili nič a my nemáme teda ani žiaden doklad k tej streche..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?