Záloha za krov

Profilova fotka
Ludia ako to je pri objednávke krovu? Je mozne ze chcu 1500 eur dopredu ako zalohu? Ide to cez desat ruk a mne sa to nepozdava...Tak uvediem presny pripad... Mamina sa zoznamila s niekym cez nejaky portal a hovori, ze stavia domy v anglicku a vie zohnat drevo na SVK za 160 ecok za kubik, co sa mi zda malo, ale dobre...no problem je, ze ani nevie mama aka to je firma odkial sa bude to drebo brat, lebo ze moze dat kontakt na firmu, ale oni nam daju tu cenu ako pre kazdeho 210 a tam uz je dalsi zadrhel, ze 50 eur na kubiku je dost. Komplet krov mame 11kubikov bez latovania zatial, len tramy, pomurnice atd...no a finalna cena je zevraj 3200 aj s latovanim aj neviem s cim este, takze ak dobre pocitam latovanie a tie veci okolo toho je taka ista cena ako hranoly a to sa mi tiez nezda...poradite mi niekto ako to funguje teda?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa dohodli tak ze v den ked dovezu drevo na stavbu tak zaplatime drevo , a krov sme zaplatili po konecnom dorobeni a obhliadke ze je vsetko OK , nedavaj zalohu dopredu
Odpovedať
@lussinda2 .... To bude urcite nejaky spekulant
Odpovedať
Profilova fotka
no my si krov budeme robit sami, teda kamarati tesari, ide mi len o tu dodavku toho dreva, ze ako sa to robi...takze ked donesie auto na stavbu drevo, tak az vtedy ho vyplatit...
Odpovedať
Profilova fotka
@lussinda2 Práve preto chce píla takú vysokú zálohu lebo to ide to cez veľa rúk. ( ak vôbec píla chce tú zálohu) Ano malo by sa to riešiť, tak že sa zaplatí hneď ako sa dodá materiál. My pýtame za rezerváciu termínu zhotovenia strechy aj narezanie krovu cca 100-200 euro zálohu. Kvôli tomu len, aby sa zabrábilo vzniku škody. Stalo sa už, že píla narezala krov na mieru a klient si to rozmyslel.
Odpovedať
Profilova fotka
100-200 evri je ako primerana cena ale 1500? trosku vela...
Odpovedať
lussinda2-160e je malo za m3 to bude podvodnik!!!! realne ceny su na sk uplne inaksie uz davno su okolo 230-260e sdph.takze to je klam. za tych 1500e vam mozno donesu palivove drevo akurat x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Celý príspevok som si neprečítal, ale za 160e drevo nedostaneš normálne. 210e je dobrá cena, inde máš aj drahšie. Na rôznych forach na nete písali, že sa pohybuje podvoník po celom SR a presvieča ľudí, že za nízku cenu dodá rezivo, potom zobere vyššiu zálohu a už sa mu nedá dovolať.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
prepač,zabudol som. Je ešte jedna možnost a nie celkom nezvykla na SK. Drevo je z kradnutej gulatiny alebo aj samotne rezivo bude kradnute. Inak to je nemožne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte je možnosť, že je drevo z ukrajiny či rumunska, ale lacný nekvalitný dovoz, aj to som počul. Ale asi aj ten by bol vo vyššej cene. Firma, ktorá spraví 50 krovov za rok nemá vlastných ľudí, ale dáva strechy robiť kade komu. Reálne sa dá zvládnuť 20 striech na komplet za rok pri jednej serioznej partii strechárov. Ja som sprostredkovateľ dreva a iných materiálov a nemám s toho žiadny zisk, pričom hovoríme o stovkách m3 dreva a tisícoch m2 krytiny za rok.
Odpovedať
Suffo v tomto sa mýliš,firma kt.dodavam rezivo nedava robit strechy kade komu,ale ma 4 tesarske partie. A tych 50 striech ročne bolo ako v 2011,tak aj v 2012. Samozrejme neratam drobnosti ako rozne altanky,rekonštr.iba s vymenou lat a pod.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Jozefnr tiež nie som dnešný a viem ako to chodí. My už roky nerobíme cez žiadnu firmu, či sprostredkovateľa a ver tomu, že skoro denne volajú firmy, že chcú spoluprácu. Kvôli neserioznosti slovenských stavebných firiem (či už k subdodávateľom alebo zákazníkom) vylučujem s nimi spoluprácu. Preferujem seriozne jednanie a kvalitnú robotu a nie sa prispôsobovať niekomu kto chce šetriť na materiáloch a na ľudoch, len aby hrabal čo najviac pre seba. Viem, že máš pílu a si aj pamätám ako si mi volal pred rokom asi, že by si tiež chcel s nami spoluprácu.
Odpovedať
Profilova fotka
Jozefnr možno som sa pomýlil a pred rokom ma kontaktovala vaša blízka konkurencia z Ivánky. Ale pre mňa majú podobné názvy, tak si ich lahko pomýlim a tiež nie sú daleko od seba.
Odpovedať
jozefnr-kde mas pilu?mas nejaku stranku?kde sa da pozret cennik dreva?
Odpovedať
pre zm tm,pozri www.krovynitra.sk ostatne info tel.prípadne mailom(vid moja web stranka). Dík
Odpovedať
Atilla resp.suffo to riadne kecáš,lebo ja som ti určite nevolal,neviem prečo to píšeš,ked to nie je pravda. Spolupracujem už roky so strecharmi v Nitre a okolí(vid moja web stranka www.krovynitra.sk) a rozhodne nie s okresom N.Zámky ale nie preto,že by som nechcel,ale zvacsa sme dost vytažený aj pre domace firmy(napr. Medop strechy, strechy Halben atd.) a domácich stavebníkov. S N. Zamkov poznám akurat servis Mercedes a Botto. Tvoju firmu a ani teba osobne vobec nepoznám ,tak si nevymýšlaj a píš len realne existujúce veci. Okrem toho mam taku zasadu,že spolupracu ponukam vždy a zasadne len po osobnom stretnutí. Takže asi ta kontaktovali ludia z Ivanky a tým o trochu vacsím cirkulárom. Ja sa žiadnej spolupráci pokial ide o seriozny vztah,nebranim. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?