Vybledne čierna strecha?

Zdravím, potrebovala by som pomôcť. Sme práve v štádiu, kedy máme ešte chvíľku času, no nie moc na výber strechy a okien. Mám dilemu, pretože pôvodne som chcela tmavo-hnedú strechu a okná tiež hnedé, avšak sa mi to natoľko nepáči ako čierna strecha a čierne okná/dvere.. no veľa ľudí hovorí, čierna strecha vyprašivie, nebude pekná...a k tomu čierne okná, och ... Kto má s takýmto skúsenosť, akú firmu na strechu odporúčate ? ... Prípadne nejaké fotografie, aby som si to vedela lepšie predstaviť :)
Odpovedať
@monulka8 Viacero ludi tu ma antracitovu strechu, pripadne aj okna... Treba pohladat. K blednutiu - nenapisala si ani material, ani vyrobcu, cize tazko poradit.. Ja mam 40 rocnu zaruku na vzhlad aj funkcnost.
Odpovedať
@matorado práveže ešte presne vybratú firmu nemáme.. rozmýšľame nad bramac-klasik, ale skôr som chcela poradiť nejakú firmu na čiernu strechu, ktorá hlavne ako píšem nevybledne, a vydrží... Ale i tak ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monulka8 my máme čiernu lesklú strechu od tondachu a sme max. spokojní, je krásne lesklá bez machu a pod. kdežto sused má bramac s posýpkou a to je samý mach a dosť mu vybledla, jeho dom je starý asi tak 7 rokov. Takže ak čiernu strechu, odporúčam ti určite lesklý materiál
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiež kúpili čiernu Euronit a ak nepretečie nech si bledne :-)
Odpovedať
@monulka8 mame ciernu a nevidim farebny rozdiel oproti novemu stavu... mame bramac... :-)
Odpovedať

Odpovedať
Ďakujem, a domček je nádherný :)
Odpovedať
@meamak Ďakujem, a domček je nádherný :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
najviac sa mi páči ked daju zaruku na vzhlad 40rokov a firma existuje 15:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?