Vodotesne podstresie

Dobry den aky je vas nazor na takto urobene vodotesne podstresie. Nemala ist pod kontralaty butylkaucukova paska? Resp. Foliu mam wurth a oni mi dodali aj pasky ale neviem z coho su. Pasky som robotnikom dal. Ani jednu nepouzili.
Odpovedať

Odpovedať
@dimec116 aky je uhol strechy? Pri nizkych strechach sa pouziva kompresna paska pod laty na zvysenie ochrany proti podteceniu. Je to piplacka, ale uz ked ste ich mal kupene, tak ich mali pouzit, asi bola chyba v komunikacii..
Odpovedať
@dimec116 ja mam 22° sklon a pod kontralaty som im nakazal dávať kompresnu pasku. A aj dali. Ak si ju mal a dal im ju, nech ju nahodia, mali nahodiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@dimec116 Nájdi si manuál bramac alebo terran, kde je popis, ako sa robí vodotesné podstrešie - druh fólie, pásky, detaily (napr. aj vrchný plech úžľabia),...
Odpovedať
A namorit laty?
Odpovedať
Profilova fotka
@bazant12 zbytočnost
Odpovedať
Profilova fotka
@dimec116 pasky chybaju, tie maju za funkciu vytmelit diery po klincoch vo folii. Toto nie je vodotesne podstresie, ale ved "Stavebny dozor je drahy, tak nam staci len peciatka za 100 evri" No toto su drahe chyby
Odpovedať
Je možné použiť na vodotesne podstrešenie plech? Hydroizolačnú foliu nám dotrhala kuna. Škridlu máme Km beta sklon 22°. Ďakujem za radu
Odpovedať
@stowasser sklon je 12° Ano asi bola chyba v komunikacii. Ono totiz partak partie "vyhodnotil " ze mam kvalitnu foliu a tak pasku netreba.
Odpovedať
@tarbavalaba za 60e
Odpovedať
@dimec116 teraz by som uz asi netrucoval a nedaval to komplet rozobrat a nalepit, ale nebobo by na skodu dat si pisomne potvrdit, ze ak by sa objavilo pretekanie cez otvory po klincoch, tak to bezplatne rozoberu a nalepia tu foliu..
Odpovedať
@stowasser :-) :-) :-) ...a dane potvrdenie by som prispendlil na vnutornu stranu dveri zachoda. ak by dosiel papier...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stowasser chalani co to robili su seriozni urcite pridu keby bolo treba.Nebudem to davat rozoberat. Uz je tak..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?