VillaTesta alebo Mediterran?

Profilova fotka
Nevieme sa rozhodnut, ktora krytina je lepsia, s ktorou ste spokojni? Vyberame z tychto dvoch, nakolko stavba je v toskansko-provensalskom style.
Odpovedať
Tondach Mediteran PLUS ;-)
Odpovedať
My sme chceli VillaTesta, ale tá cena. Myslím, že ak je rozhodovanie aj o cene tak Mediterran určite vyhrá. My sme nakoniec zvolili Bramac Adria. Tak uvidíme ako to ukáže.
Odpovedať
Profilova fotka
VillaTesta je exkluzívna francúzska škridla, čo sa odzrkadlí aj na cene. Ale ak hľadáte kompromis medzi vzhľadom a cenou, Terran je dobrá voľba. Ak Vám pri rozhodovaní pomôže výsledná suma, radi Vám vypracujeme nezáväznú cenovú ponuku - Terran máme momentálne v akciových cenách ;) Toto je napríklad Coppo Ferrara:
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
súhlasím s názormi vyššie, Adria od Bramacu je pekná.
Odpovedať
Rozhoduješ sa medzi mercedesom a škodovkou, čo sa týka štýlu a financií. Ak nie sú rozhodujúce peniaze, tak jednoznačne originál v podobe VillaTesta alebo LaEscandella. Z napodobeniny nebudeš mať nikdy ten autentický toskansko-provensalský pocit. Píšem z vlastnej skúsenosti. Ja som zvažoval VillaTestu, LaE a Unicoppo. Unicoppo je z nich najlacnejšia, ale... VillaTesta a LaE sú cenovo podobné... Rozhodol som sa pre LaE a urobil som dobre :-). Povrch škridle je najautentickejší z týchto troch. Vždy, keď sa blížim k môjmu domčeku, mám zimomriavky a to hovorí za všetko, teda v mojom prípade :-). Šťastnú voľbu ;-)
Odpovedať
My mame na dome Villa Testu, cena je sice dvojnasobna oproti standarnej krytine, ale nelutujeme...ako pisal @mirom113 , tiez sa na nu kazdy den pozeram a vytesujem sa z nej :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?