Väzníkový valbový krov - Nitriansky kraj

Ahojte. Možno sa tu už táto téma riešila niekedy v minulosti, ale zaujímajú ma aktuálne skúsenosti/recenzie. Staviame rodinný dom a rozhodli sme sa pre väzník. Na internete sme našli dosť firiem, ktoré sa výrobe väzníkových krovov venujú. Ale ktorú vybrať? Poradte aké máte skúsenosti s vaším krovom, kto vám ho vyrábal, plusy ale aj mínusy firiem. Dopytovali sme cenové ponuky, všetky sa pohybujú na rovnakej úrovni. Ďakujem za reakcie.
Odpovedať
@michal_41 ja som mal Kontrakting. Projekčné oddelenie dostalo odomňa celkom zabrať (takú kontrolu ešte asi nemali). Vo výrobnej dokumentácií som im našiel drobné chybičky a mal som nejaké pripomienky, všetko ale opravili a zapracovali podľa požiadaviek. Kamiónu zadali inú adresu stavby a poslali ho do iného okresu, montážnu partiu som mal chuť na druhý deň pohádzať dole zo strechy. na 3 prvky som kázal doložiť obložky, pretože uzly sa mi zdali väčšie ako by som si predstavoval. Jeden námätkový väzník osadili o 2 cm nižšie, čo mi skomplikovalo podbitie v danom mieste. Bola to zjavne výrobná vada väzníka, keďže horné hrany sedeli. Celkový dojem asi 70 %, dojem pokazila hlavne montážna partia ktorá bola až moc ufrflaná, ale robotu spravili peknú. Kon-Truss - neskutočne ma nasrali, arogantný prístup tak som ich poslal niekam LAD Plus - nechceli dať lepšiu sumu a obchoďák nevedel čo sú ondrejské kríže, tak mali automaticky u mňa mínusoví bod =-) KASPER - robili strechu známemu, celkom fajn prístup aj materiálovo, až na montážnu partiu, dorezy v úžľabí boli ako dohryzené vlčiakom Drevopal - najvyššia cena Ak by som sa rozhodoval znovu tak medzi Kontraktingom a Kasperom.
Odpovedať
@engineerr Ďakujem za názor a skúsenosť. Aj ja som rozmýšľal nad Kontrakting-om.
Odpovedať
@michal_41 nám robila spoločnosť Belatti tento rok v auguste. Cenové ponuky som mal snáď od všetkých firiem čo som objavil na webe resp. som o nich počul. Belatti boli v konečnom dôsledku najlacnejší a hlavne najrýchlejší. Montovali sme do 3 týždňov od prvého stretnutia. Ich obchoďák je veľmi šikovný. Projekcia šikovná, rozumná, otvorená pripomienkam. Dokumentáciu sme mali odkomunikovanú veľmi promptne. Montáž realizovali ich kmeňový zamestnanci. Keby nezaprší, boli hotový za jeden deň. Bodaj by všetci majstri pracovali tak ako oni. Jedine vo výrobe zabudli na štítové väzníky inštalovať osb dosky. To sme vyriešili ihneď na stavbe. Celkový dojem bol veľmi dobrý. Pokiaľ by som staval ešte raz príp. keby ma netlačí čas by som zvažoval ešte Tectum Novum zo Zemného.
Odpovedať
Profilova fotka
Nam robila firma MT Systemy zo Ziliny, sme z Nr kraja. Dali nam najlepsiu cenu
Odpovedať
@22macka22 A spokojnosť? Nemáte fotky samotného väzníka?
Odpovedať
Profilova fotka
@michal_41 http://www.modrastrecha.sk/blog/22mac...
Odpovedať
Profilova fotka
@michal_41 urcite spokojnost. Od prvej komunikacie az po realizaciu
Odpovedať
@michal_41 tectum novum. Spokojnost.
Odpovedať
Eurohause Pieštany, 100% spokojnosť. Prístup super, termín dodržaný, montáž cca 8 hodín, komplet celý väzník vyuhlovaný takže všetko sedelo na 1cm. Žeriav som si zabezpešoval sám a bol na stavbe 1,5hod.
Odpovedať
Profilova fotka
@22macka22 Prosím ťa koľko vás stála robota plus materiál?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Firme Kasper by som sa vyhol. Mam zle skusenosti
Odpovedať
@panak aké zlé skúsenosti? Nad firmou kasper sme uvazovali, no nakoniec sme vybrali firmu pana kalaziho a vaznok od kon-tross.krov nam akurat maju buduci tyzden dodat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
My zial neodporucame firmu Drevopal. Mailom sme zaslali dopyt na cenovu ponuku. Pan Ing. Hrubý nám odpísal asi takým štýlom : nebudeme vám robiť žiadne nacenenie, len preto aby ste si porovnávali ceny výrobcov z vášho okolia”. Chceli sme naceniť vazníkovy krov na východ- bez montaze len dopravu a vyrobu a toto bola ich odpoveď. Myslím si že sa to dalo aj normálne na to odpovedať ako takto...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?