Tondach - je toto dobrá zľava na škridlu?

Ahojte chcem sa spýtať či niekto v blízkej dobe kupoval škridlu Tondach. Je na ňu momentalne dobra zľava skoro 50% Zaujimalo by ma či škridla naozaj stala skoro 2€ alebo je to zľava len umelo vytvorena. Mal by som zaujem o Tondach samba 11 engoba čierna. Ak ma niekto skusenosti budem rád.
Odpovedať
normalne je na internete skridla za cca 90c-1e ...takze aby stala skoro 2e je dost mno ... sak si daj komplexnu vypracovat so vsetkym a aj inde a uvidis vacsinou ty daju zlavu vzdy ... zalezi aj od koho ...
Odpovedať
Škridlu budem potrebovať až koncom budúceho roka. Len teraz mi tu vyskočila taka velka zľava tak si hovorim že by som ju mohol zobrať aj teraz keď ma dobru cenu. Ale asi to je teda somarina.
Odpovedať
no celkom je, zlavy su stale a mozno budu lepsie, kde by ste to chceli prip. skladovat ? :) a mozno si to nakoniec rozmyslite, rieste az ked potrebujete ak nemate naozaj, ze vyhodnu ponuku ale nejaku ze na mna vyskocila niekde by som nepovazoval, lebo staci par s na internete a hned si viem urobit prieskum ... vo vysledku vam cena skridle moze byt fuk, kedze doplnky stoja mnohonasobne viac ...
Odpovedať
So skladovaním by som problem nemal. Je to tažko.. prišla mi sprava že 2 roky dozadu kupovali 1,7 € aj s tym že mali znameho. Ale je pravda že tie doplnky sú riadne drahe a keď to bude valbova strecha tam ich bude hodne.
Odpovedať
@la1 no ja viem, lebo tiez tak mame a doplnky boli pomaly tolko co ta "strecha" :)
Odpovedať
@la1 To su marketingove zlavy, oproti cennikovym cenam. Tehlu som kupoval s vyse 50% zlavou. Skor by sa oplatilo nejako porovnat medzirocny narast.
Odpovedať
Profilova fotka
@la1 ahoj ;-) Idem ti napisat sukromnu spravu :-)
Odpovedať
@la1 Ahoj. Nam včera dokončili strechu. Rozhodli sme sa tiež pre Sambu 11 čiernu engobu. Dali sme si nacenit aj bramac protector, bramac platinum a ešte creaton balance čiernu engobu. Strechu mame sedlovú.
Odpovedať
Profilova fotka
@miros15 a najlepsiu cenu Vam dal Tondach, preto ste sa rozhodli pre Sambu 11 alebo v tom bolo nieco ine? Aaa mohol by si pridat aj fotku, ako vam spravili strechu, rada by som ju videla ;-)
Odpovedať
Ahoj. Bramac som dal nacenit zo zvedavosti, kvôli cene. Viac som bol rozhodnutý pre palenu krytinu. Strechu veľmi dobre a rýchlo spravili. Šikovný chlapci. Pošlem do správy obrazok
Odpovedať
Oplati sa vzdy spytat v nejakych velkych stavebninach, cennikove ceny vsetkeho su blbosti (krytina, murivo, okna). Ked porovnam cenu zakladnej skridle a spotrebu na meter stvorcovy, tak mi vychadza ze Tondach by musel byt za 1.11 eur aby bol porovnatelne drahy proti mojmu Bramac Max 7. Samozrejme rozdiel sa moze zvysit pri inych skridlach a doplnkoch.
Odpovedať
@vykricnik áno presne tak. Cena sa môže líšiť pri doplnkoch. Napr. Creaton je takmer cenou porovnatelny s Tondachom ale ceny doplnkov sa dosť líšia.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Caute, aj teraz maju nejaku jarnu akciu 40% na skridly Twist, Bolero, Samba 11, Stodo, Figaro 11 a Bravuru. Oplati sa kupit v takejto akcii? A ktoru by ste mi poradili, ktora vyzera najlepsie na dome? S ktorou mate dobre skusenosti? Dik.
Odpovedať
Profilova fotka
@dangs jasne, ze sa oplati. Vsetko co je v zlave sa lepsie oplati ako ked to predavaju v plnej cene. Ak ju budete v blizkej dobe potrebovat, tak isto odporucam objednat teraz so zlavou 🙂 My mame Sambu 11 a vyzera perfektne na dome 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@kazmova predpokladam, ze nejako v maji by sme mohli zacat s ukladanim skridle, ak pojde vsetko tak, ako mam naplanovane. Takze tych par mesiacov by som ju niekde vedel uskladnit. Nechcel som ju skor kupovat, lebo viaceri mi povedali, ze januar a februar su na taketo veci najlepsie ceny. A dobre mi poradili. Mozes mi prosim poslat do sukromnej spravy fotku vasho domu? Dik.
Odpovedať
Profilova fotka
@dangs aj napriek tomu, aka nastala situacia budete skridlu pokladat? Lebo kamaratke, tej majstri uz na stavbu nechceli prist, tak to musela odlozit 😐 A ak ano, tak si tu skridlu aj objednal? Jasne, idem ti ju hned poslat 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@kazmova ano, mali by sme. Zatial mi to majstri neodriekli tak pevne dufam, ze plati to, na com sme sa dohodli. Ved ked si vezmes, tak oni robia vonku, na streche a su tam len oni, ja im tam zavadzat nebudem. Jasne, ze som objednal, uz ju mam na pozemku.
Odpovedať
Profilova fotka
@dangs tak to je super, ze vam to nezrusili 😉 A uz ju mate aj polozenu? Uplne som zabudla, kedy ti ju mali pokladat 😐
Odpovedať
Profilova fotka
@kazmova este nie, tento tyzden by mali zacat robit ak bude pekne pocasie. Co som pozeral pocasie, tak by vcelku aj malo byt, tak snad to aj spravia. Aspon nam uz nebude dovnutra prsat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?