Tondach samba 11- engoba hnedá

Profilova fotka
ahojte, ako ste spokojni s danou stresnou kyrtinou? citam tu rozne referencie, a neviem co je pravda...ze ma velku nasiakavost,praska, straca faarbu atd.....kto ju ma? dakujem
Odpovedať
na vysvetlenie: nasiakavost - kvoli tomu ze je z palenej hliny je nasiakvaost vacsia ako pri betone...ale to co nasiakne, to sa aj odparí. ja mam visnovu sambu glazovanu, ale sused oproti ma sambu cervenu engoba..uz asi 8 rokov a stále v pohode. praskanie ani stratu farby som si na jeho streche nevsimla. praveze ta farba je stale ako od novoty (co vidno dobre v porovnani s druhym susedom vedla neho, ktory ma 5rocny bramac.) ak chcete si to nazivo overit, dam vam adresu. a ako bonus...od 15.7. je samba so 50-55%nymi zlavami (chystala som billboardy pre tondach, tak viem : )
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova dakujem za vysvetlenie, predsa len chcem ked uz to kupujeme aby to bolo aj kvalitne...) a velmi s ami dany typ skridli paci...vazne? to je u vsetkych stavebninach ta zlava co ponukaju tondach, alebo len nejake konkretne? vy ste priamo z PO?
Odpovedať
ja som z Piestan. ale ta akcia ma byt celoplosna...treba pytat natvrdo. proste "dobry den, viem ze tondach dava teraz 50% na sambu, viete nam tu zlavu posunut?" v dnesnej takzej dobe isto niekto da.
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova dakujem pekne, tak budem s ao tom urcite informovat .) dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?