Tondach Mediteran Antik

Ahojte, máte niekto Tondach Mediteran Antik? Ak áno, ako ste s ňou spokojní? Veľmi by potešila aj fotka. Všetkým vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Určite si pozrite nejaký dom na ktorom tá škridla je v reále .Nechcem vás odhovárať ,ani nikoho urážať ,ale v celku na streche to vyzerá ,ako cirkus humberto.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tých antikov je viac druhov..my máme engobu. Neviem či vyzerá ako cirkus humberto (kukni do nášho albumu), ale nám sa páči a je iná ako čierna, ktorá je teraz v kurze...čo sa týka škridle samotnej je dobrá, rokmi overená a chalani čo nám strechu robili vracali len pár škridlí, ktoré boli krivé...Inak známy s tondach škridlami pracuje a predáva ich, tak viem, že nie sú reklamácie a škridla drží pôvodnú farbu...
Odpovedať
pozor..mediteran anitk uz konci oficialny dovoz na slovensko. bude sa dat zohnat v Madarsku, ale mozno estevymaknete stavebniny co to maju na zasobe a budu sa chcet zbavit...rozhodne cim prv zadat dopyt na nete. inac je to vec vkusu..na niektorych domoch je to pekne zladene s fasadou.
Odpovedať
@zuzi121 my ju tiez mame, pieskovu antik. @antonmesaros je to vec vkusu, to by som ja zase mohla povedat na strechu ciernej farby, ze mi pride ako dom smutku :-D ;-)
Odpovedať
tiež máme engobu pieskovú antik a je úžasná!!! A hlavne iná, ako majú všetci ostatní.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
prosim ma niekto foto strechy pieskova antik? a ake okna k nej mate, dik
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzi121, @janulla35 my ju mame a okna mame dub zlaty. velmi sa nam pacila na prvy pohlad ked sme ju videli na inom dome
Odpovedať
Profilova fotka
@janulla35 my ju máme..fotky sú len z mobilu...
Odpovedať
Profilova fotka
angelos ake okna mate k nej?
Odpovedať
Ja mám tiež pieskovú
Odpovedať
Profilova fotka
Pre @janulla35
Odpovedať
Profilova fotka
angelos , dakujem, myslim že take mame objednané
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my mame tiez objednanu pieskovu antik. asi do mesiaca nam ju budu davat... som zvedavy. Záhorska Bystrica. kto by mal zaujem moze dojst potom kuknut :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skúsenosť s touto škridlou: Krivá, krehká, na paletách polámaná a vrchná vrstva farby sa šúpe dole. Myslím si , že veľmi nepodarená škridla.
Odpovedať
Profilova fotka
suffo fakt mate take skusenosti? a my takuto ideme davať
Odpovedať
Profilova fotka
@janulla35 Čoskoro pridám aj fotky. Keď je na streche, tak ukáže, ale nemali sme z nej dobrý dojem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@richard71 a mate uz aj fasadu?neviem sa rozhodnut pre farbu
Odpovedať
Profilova fotka
@ @susanerose, @mimi , @zuzi121 , @pomiuk, ake fasady mate k antiku?date fotky?
Odpovedať
Profilova fotka
@hamptonka nie.fasadu este nemame,ale planujeme nejaku smotanovo bielu,resp. Maslovu..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
prosím kto ma fasadu k tejto streche mohli by ste pridať fotky, neviem sa rozhodnuť aku farbu.dik
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@richard71 ahoj, prosim nedalo by sa ti odfotit tvoju strechu??? som zvedava na pieskový antik. vopred dakujem :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@bibzuska ahoj, ked nezabudnem spravim cez vikend nejake foto
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
mne tie viacfarebne nesedia. Tiez riesime, ci tondach, ale ciernu najradsej. take nieco, ale rovnejsiu, bez tych sikmin: http://www.tondach.sk/Referencie/Bole... pripadne este cisto cervena, ale skor cierna
Odpovedať
Tondach Mediteran (závod Csabai) - je aktuálne len na objednávku. V ponuke je skoro bežne dostupná Tondach Mediteran Plus (závod Pinkafeld). Keďže ide o takmer identické vzory ten maďarský musel ustúpiť :-D . Mediteran Plus patrí medzi exclusive (dodanie do 10 prac dní) pre náročnejších zákazníkov a je vhodný na nizké sklony striech.O málo vyššia cenová kategória. Odporúčame na bungalovy. Čo sa týka kvality, tak žiadne obavy, ak by aj boli nejaké rozbité alebo inak znehodnotené, značkový predajca to nemôže mať problém vyreklamovať.
Odpovedať
@centrumporadca A ako je to s Tondach Sulm Engoba Antik? Prípadne ktorý model je cenovo porovnanteľný so sulm v tej istej farbe (alebo ktorý model sa ešte vyrába vo farbe Engoba Antik)?
Odpovedať
Sulm engoba antik (Gleinstätten- Rakúsko) ide opäť model z exkluzívnych modelov. Finančne náročnejší model, vynikajúci do nižšších sklonov na bungalovy (samozrejme záleží od vkusu, je zaujímavý aj na sedlových strechách). Pokiaľ netrváte na odtieni engoby antik, tak by som skôr zvolil model Samba 11 (cenovo nižšie, tvarovo skoro rovnaký s menšou záťažou na krov). Engoba antik je dostupná ešte pre model Mulde (cenovo porovnateľný so Sulm) a pre Bobrovky (závod Križevci SL)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@richard71 kde v zahorskej si to vieme pozriet nazivo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@angelos prosím, aký odtieň okapov ste dávali k takejto streche??? My sa rozhodujeme medzi hnedou a metalickou medenou farbou, tak by nám pomohlo, keď by sme videli, ako to vyzerá na Mediteran pieskovej antik. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?