Terran Danubia Moon

Dobry vecer. Chcela by som vediet ci tu je niekto kto ma tuto krytinu. My sme mali vybratu tuto krytinu a ked sme to povedali strecharovi tak povedal ze to ide do modra. Nevideli sme ale osobne celu strechu s touto krytinou. Poprosim fotku 🙂
Odpovedať
1
2
Ahoj Marika, my ju máme objednanú. Sama som zvedavá čo to bude. Chceli sme tmavú, ale všetky sa mi zdali na slnku hnedé - a to som nechcela. Keď majstri dorobia, môžem ti poslať foto.
Odpovedať
@fiorela my sme ju tiez nakoniec objednali. Skombinovali sme k tomu takyto sokel. Malo by to uz tento tyzden prist. Som zvedava. Super. Budem sa tesit.
Odpovedať
Tak dnes prišla a som milo prekvapená, je skoro ako antracitové okná
Odpovedať
@marika0306 ja by som tiež niečo v takejto farbe chcela, musím si to pozrieť naživo. Nakoniec budeme mať rovnaké domy😄
Odpovedať
@fiorela a okna mame bledsie lebo chcem aj v interiery vo farbe. Ral 7001 Na antracitovych parapetach bude videt prach podla mna zase hned ako doupratujem. Tak to som nechcela. A cely dom chces v akej farbe? Nam sa paci taka bledohnedej. Teraz nove cinziaky tak ladia. Siva, bledohneda a uplne bleda. Vyzera to pekne a neni to cele smutne sive.
Odpovedať
@marika0306 ja som dávala okná akurát naceňovať. Chceme hliníkové vo farbe antracit, alebo kombináciu hliník a vnútri drevo, je to pekné a tiež by som mohla mať tie parapety v dreve - svetlý dub, ale tá cena bude asi brutál! Ten prach by bol naozaj na antracitových parapetách stále. Fasádu by sme chceli v bielej ale nie snehovobielej - bola som prekvapená, že aj biela má odtiene... 🙂 a okolo okien, aj podhľady sivá, asi taká, ako máš ty tie okná. Máme tam aj stĺpy, tie chceme obložiť sivým kameňom, aj stenu pri vchode.
Odpovedať
@fiorela a okna kde ste si davali nacenit? Veru tych odtienov je vela. Robila som dva roky vo farby laky... clovek si nevie ani vybrat.
Odpovedať
@marika0306. Do firmy Drevar, Dako - to je predajca internormu u nás, ešte asi dam Makrowin, Mintal.
Odpovedať
Ahojte už Vám prišla tá škridla?Máte foto? x-)
Odpovedať
@ivan1990 ahoj. My cakame zajtra. Ked pride dam foto aj ked bude strecha na komplet
Odpovedať
@marika0306 super tak som zvedavý , my sme nakoniec vybrali antracitovú 8-)
Odpovedať
@ivan1990 My ju už máme a je pekná, aj antracitovú sme zvažovali, ale zdalo sa mi, že je trochu do zelena... ale vraj má každý iné videnie.. 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
@fiorela vieš pridať foto? Ta antracitová ked vidíš zblízka kus tak ide trocha do zelena ale na ploche už sa ta zelená stráca :-D
Odpovedať
@ivan1990 Veď to, keď ono to je na tej jednej vzorke úplne iné. Do konca týždňa by to malo byť na streche celé, tak potom pridám foto.
Odpovedať
Presne jednu skridlu pozerame a vyberame odtien. Ale ta skridla inak vyzera ked je uz na streche. Jednak nie je tak blizko a uz nikdy nebude ako pri vybere a odtien vzdy ide do nejakej farby. Tento moon tahal do modra. Uz ju mame doma. Ale este je na palete. Tak potom poslem fotku. Antracit mi prisiel ako zeleny a vysediveny pri tych inych odtienoch. Nechame sa prekvapit
Odpovedať
@marika0306 @ivan1990 z každej strany vyzerá inak 🙂 . Z diaľky vyzerá ako čierna, na slnku je šedá...
Odpovedať
@fiorela a zo ziadnej strany ako modra? Super
Odpovedať
@fiorela a zlaby su v akej farbe?
Odpovedať
Do modra neide vôbec, žľaby sú antracit, aj rýny.
Odpovedať
Uz mame aj my. Nie je este cela dokoncena lebo dnes prsi
Odpovedať
@marika0306. A si spokojná?
Odpovedať
@fiorela vies co ja som si celkovo predstavovala trochu bledsiu. A terran bledsiu sivu nema. A toto nam odporucili strechari no tak sme si dali toto. Lebo antracit sa nam nepacil. Ale je pekna. Uplne inak to zase ukaze ked budu okna a fasada. Bude to pekne. A okna mate? Nam boli vcera zamerat. Koncom januara budu.
Odpovedať
@marika0306 Môj manžel chcel zase opačne - tmavú, ale tá najtmavšia sa mi zdala hnedá, a to som zase ja nechcela, antracit zase zelený... Vyhrala teda mooon... 🙂tiež som si myslela že bude trochu bledšia, ale teraz sa mi páči, som spokojná. Okná nám prídu zamerať budúci týždeň.
Odpovedať
@marika0306 Kedy plánujete sťahovanie?
Odpovedať
@fiorela uvidime. Ako sa bude darit. Toto je ta jednoduchsia cast. Vraj.
Odpovedať
@marika0306 aj my ju máme a je skvelá, veľmi sa mi páči.
Odpovedať
@csikike super. Uspokojila som sa aj ja uz. A ake mate okna a fasadu? Ak mozem vedet
Odpovedať
@marika0306 okná máme vybraté hliníkové antracit a dvere a HS portál máme vybraté drevohliník vo farbe antracit, namontované ešte nie sú, lebo sme chceli počkať nech to takto otvorené prečká zimu, nech všetko sadne tam kde má.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@fiorela Prosim vas pekne, viete mi poradit. Prave vyberame farbu skridle, ako tu uz bolo spomenute, antracit sa mi zda byt zeleny a vidim to aj na hotovych strechach, ze je taky hnedo zelenkavy, to sa mi moc nepaci, cierna je moc cierna a carbon tiez. Az teraz som uvidela tuto moznost Moon. Na stranke Terranu sa mi zobrazuje len s povrchovou upravou Climacontrol, aj vy taku mate, alebo sa vyraba aj s upravou EVO? Neviete nahodou? Dakujem. Mate prosim foto uz aj s oknami, pripadne s fasadou? Neviem nakolko ste uz pokricili v stavbe.
Odpovedať
@cony1
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?