Szrechár lajdák a špekulant

Zdravim. Chcem upozornit vsetkych z okolia Kosic a Koskeho kraja, na strechara honosiace ho sa nalepkou bramac majster, Slavomira Gazdika zo Zdoby - okr. Kosice okolie. Tento bramac majster mi zdemontoval staru palenu skridlu a stare laty, dal foliu a nove laty, a nakoniec to prykryl plechom, cca 200 stvorakov, za neuveritelnych 21 dni !!! Jeho vyhovorky na dokoncenie strechy nebrali konca, a vrcholom bola ta, ze caka na nastrihanie plechu, hoci viem ze plechy sa dodavaju v urcitych dlzkach a sirkach, pripadne ze v sobotu on nerobi, hoci predtym si pod oknami dohaduje kseft na sobotu. Az ked som zatlacil nan ze nedostane ani cent ak nezakryje strechu, tak ju ku konci odfusoval, a ci chcel alebo nie, musel ju prist opravit, pretoze mat na cele domu prestrihnuty hrebenac zalepeny paskou, kedze on to vraj tak robi vzdy, som este nikde nevidel. Co sa tyka bezpecnosti pri praci a celkoveho spravania sa jeho zamestnancov aj jeho sameho. Doobedu vyzrali basu piva a liter borovicky. Ozrati jak rusi sa teperili na strechu, nevraviac o kriku a vresku na streche. Po napomenuti ked bol triezvy sa mu to vobec nepozdavalo. Samozrejme kazdym dnom navysoval cenu prace, a mal problem mi zdokladovat cenu materialu. Na jar chcem stavat pristavbu k rodinnemu domu, no urcite si tohoto bramac majstra nezavolam ani latrinu zbuchat ...nedodrziava terminy, kona podvodne, fusuje robotu, a este mate dvor plny opilcov...
Odpovedať
@piku Na takého majstra najprv po hlave hranolom a potom po krížoch aby ho nebolela hlava.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nezavidim...
Odpovedať
...uz som chcel aby dokoncili strechu a vypadli, pretoze v sezone najst strecharov bol problem uz. V opacnom pripade by dostal peniaze len za dovezeny material oproti blocku, a za vykonanu pociatocnu pracu a viac by som sa s nim nebavil ...a ku vsetkemu mi ho ako experta na strechy dohodil moj kolega, ktory si to zlizol riadne. Neviem ake maju s nim skusenosti inde, no ja mam len tu najhorsiu. Chybou bolo ze ako cez znameho, som s nim nepodpisal zmluvu o diele. To by som mal strechu za tyzden hotovu, a nemusel by som este po nich domurovavat rohy na valbe, ci na zadnom stite. Naozaj. Kto ma na vyber, nech berie kohokolvek, no nie tohoto Gazdika. Jeho postup prac, praca, aj dodavka cohokolvek = cele zle, a moze sa hanbit za tu nalepku bramac majster. Lutujem ze som nezavolal nejaku partiu dakde z "rusnakoch". Urobili by rychlejsie, vsetku pracu, a lacnejsie. A aj bramac by mal sledovat ake meno mu robia ich bramac majstri.
Odpovedať
Profilova fotka
@piku napis im tuto skusenost,urcite z toho vyvodia následky,seriozna firma nestoji o fuserov aby im kazili meno a chvalili sa ich nálepkou,oni si ho uz poriesia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@piku Klasická situácia neodborných majstrov.... Môžem sa opýtať prečo ste nehľadali na začiatku odbornú strechársku firmu? Napríklad každý výrobca materiálov má autorizovaných zaškolených strechárov, alebo Cech strechárov združuje strechárov, ktorý sa venujú strechám profesionálne. Dá sa u nich nájsť skúsená firma aj z Vášho okolia. Túto cestu ste neskúšali?
Odpovedať
@mtmarek Keby si to cital poriadne tak vidis ze to je clovek co je priamo odporucany firmou Bramac na http://www.spolahlivastrecha.sk/brama...
Odpovedať
@panak Keby si čital poriadne, tak by si vedel, že Bramac nepredáva plechové krytiny. Alebo ak je niekto vyškolený na Bramac škridle, už je spôsobilý aj na plechové krytiny od iného výrobcu?
Odpovedať
@mtmarek tiez mi to padlo do oka, ze Bramac a plech ...
Odpovedať
@piku 21 dni ? :-) to je luxus, nechci vediet ako dlho u nas robil jeden "majster" strechu. Mysleli sme,ze o nervy vtedy prideme a vsetkym sme boli na posmech :-D ani sa neunuval u nas ukazat. @mtmarek na nasho majstra sme dostali tolko chval a aj vieme,ze bol dobry,len asi mu peniazky udreli na mozog. nechapeme dodnes,co sa mu stalo.
Odpovedať
@hoblinka13 snáď sa majster polepší :-) dobrých majstrov ostalo na Slovensku málo. väčšina robí mimo SK, kvôli lepšej mzde. treba si týchto domácich majstrov chrániť a vážiť. Práca na strechách je často krát únavná a vyčerpávajúca najmä v letných mesiacoch. Okrem toho vo výškach tiež nemôže pracovať každý človek. A taká rada pre všetkých, keď budete hľadať strechára, pozrite sa aj do živnostenského registra či má na to živnosť, ako klampiar, pokrývač, alebo strechár. Ak áno znamená to, že spĺňa odbornú spôsobilosť na základe výučného listu, alebo 10 ročnej praxe. A činnosť tesárstvo znamená, že je spôsobilý postaviť krov a nie pokrývať strechy, alebo montovať plechové krytiny.
Odpovedať
@mtmarek mas pravdu... ospravedlnujem sa :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?