Štyrikrát som reklamoval krytinu Bramac

Pred 4 rokmi som si postavil dom a na strechu som si dal krytinu BRAMAC. Za 4 roky som ju reklamoval 4 krat po každej zime. Rozhodol som sa odstupiť od zmluvy a prisiel som na to že zaručny list firmy Bramac ma hodnotu toaletneho papiera. Skryvaju sa za kadejake pravnicke slučky len aby nemuseli znašať škody ktore mi vznikli v dosledku zlej a nekvalitnej krytiny. Nikomu neodporučam. Ak chcete mať problemy dajte si na strechu BRAMAC. Je to najhoršie čo moze byť.
Odpovedať
Profilova fotka
aké problémy si sňou mal?Myslím že danú krytinu ma 50% ludí, ja ju mam tiež... ktorý typ si si dal? typ strechy?
Odpovedať
@robertoba Je to krytina REVIVA.
Odpovedať
@gabo123 o čo išlo
Odpovedať
@gabo123 Dobrý den. No, to musíte všechny 4 tašky reklamovat najednou, a ne každý rok jednu!! :-D :-D :-D Já bych si na střechu beton nedal. Ten patří do základů. ( reklama na .... ) :-D :-D :-D :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
@ladajaskva stejný názor má přítel, beton jedině do základů..))) Takže jsme zvolili pálenou tašku, ale neznamená to, že se vyhneme možným reklamacím...bohužel..
Odpovedať
Profilova fotka
@gabo123 Kolik let dávají záruku? A co se po zimě stane taškám?
Odpovedať
my sme dostali 10 rocnu zaruku
Odpovedať
Profilova fotka
my mame Bramac 5r na dome a velka spokojnost zatial =-) =-). referencie sme mali , ze to je naj krytina na trhu ..
Odpovedať
Profilova fotka
@gabo123 konkrétne??? :-( na jednom dome máme bramac 13rokov,žiadny problém.ani jedna sa nemenila. :-) na rodičovskom dome máme tondach a posledné roky po zime meníme 2-4 škrdl./prasklina,odlúp.pupok/ :-( na daľšom dome máme km betu 8rokov,asi po troch rokoch nám vyšla miestami ,,beloba,,nie veľa možno na stovke ks z 1300m2.prišiel obch.zástupca /nechcem ho tu menovať/zobral si faktúru a viac sme ho nevideli ani jeho ani tú faktúru.beloba časom zmizla a zasa je pohoda. :-D tak potom ,ktorá je najlepšia? :-D ,,len aby nemuseli znašať škody ktore mi vznikli v dosledku zlej a nekvalitnej krytiny.,, ved tu napíš jasne,aby sme vedeli v čom je tá ,,nekvalita,,?
Odpovedať
My máme bramac od r. 2009 a spokojenost. Asi tu někdo chtěl pohanit tuto značku...
Odpovedať
Profilova fotka
@dracula Tiež mám Bramac a spokojnosť. Absolútna. Krásna je stále rovnako a to prešla už dvoma zimami... ;-) Tiež mi to pripadlo ako cielená antireklama. Sorry ale v deň registrácie hneď taký príspevok, nič konkrétne... Žeby predajca iného typu? A možno sa mýlim... ale tu nič nemožné 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nieje to antireklama.ale je to uz zufalstvo ze sa clovek nevie domoct svojich prav.krytina nam pravidelne po kazdej zime praskala.reklamovali sme ju4x. Obchodny zastupca firmy pan KLENBARA sa skryval a zatajoval. Zobral vzorky na odskusanie na atest.a po dvoch mesiacoch ked sme zavolali do bramacu tak o nicom nevedeli.to je vizitka firmy bramac.a oa odpovet bola ze poskodenie ktrytiny poveternostnymi vplyvmi sa nevztahuje na zaruku.tkze 30 rocna zaruka plati asi az vtedy ak ju mate ulozenu este pod hocijakou plechovou strechou.len dufajte aby ste nikdy nemuseli vybavovat reklamaciu s bramacom lebo len vtedy zistite kto je bramac.a najmu si na vas najlepsich pravnikov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak my máme krytinu Bramac Tegalit. Měli jsme problém s protisněhovými taškami. Z nosů, které byly nalepeny na tašce vytékala bílá hmota - prý vápenocementový výkvět (po prvním vytečení už prý dále nevytéká a jde vyčistit, což jsme posléze vyzkoušeli a šlo to, ale komu by se chtělo čistit celou střechu). Nejprve nám tašky vyměnili za původní, které dělaly totéž, poté nám je vyměnili za tašky, které vyrobili novou technologií, ale bohužel dělaly totéž. Zase nám nabídli výměnu (na kterou jsme už nechtěli přistoupit, přece jenom zase několikáté poskakování po střeše, ničí se trámy, ostatní tašky atd.) nebo místo protisněhovek odpudivé háky, ale ty jsme taky nechtěli. Psali jsme opět dopis, že nepřistupujeme ani na jednu z nabízených kompenzací, ale chceme prostě odškodnit, s tím, že tašky si budeme čistit postupně sami. Musím říct, že i přes tuto negativní zkušenost s námi firma Bramac jednala perfektně, nikde nic nevázlo, vše se vyřídilo ke spokojenosti obou stran (a odškodnění z jejich strany nebylo opravdu "pár kaček"). Jejich zástupce tuším, že pan Hájek byl profesionální, vždy na zavolání bez problému přijel, jednání v pohodě. :-) Ale jednání firmy na Slovensku je asi jiné.... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Inak dal by som nato krk, že je predajca plechu, inak prečo by ho spomínal v príspevku :-) Máme na dome Bramac Max 13 rokov a Alpskú na garáži s prístreškom tiež toľko, žiadny problém s tým. Problémy bývajú s pálenými krytinami, ktoré môžu byť krivé alebo majú rôznu farbu. Okrajová škridla má skoro vždy inú farbu ako základná.
Odpovedať
@suffo no podla tvojej webstranky (minimalne) montujes skridle, teda najsko aj Bramac, takze je samozrejme ze budes vsetko negovat, aby nebodaj (pre teba) niekto nezacal rozmyslat nad plechom. Vsak to by si prisiel ty v prvom rade o kseft. Proste nie si nezavisla osoba aby si mohol vynasat taketo sudy o inych.
Odpovedať
Profilova fotka
@propo Bramac dávame z malého percenta, pozri si duhú tému čo tento pán otvoril súbežne s touto, tam som sa vyjadril k tomu. Ja som napísal svoj názor na vec. Naozaj nemám rád keď niekto účelne zavádza ľudí.
Odpovedať
@suffo lenze tento clovek ich zavadzat nemusi. Ja by som napr. uz aspon viac rozmyslal pred skridlami ked si to precitam. Ono uprimne ajtak kto chce skridle tak si ich kupi aj ked cena je 300% ceny plechu. Ale je vcelku dobre ked niekde citas aj negativa a mozne rizika co su s tym spojene. Nic nie je idealne ani betonove skridle od Bramacu. Inak pre paranoidnych ja som to nenapisal, to si mozete overit u webmastera podla IP, ale samozrejme maximalne paranoidny si povie ze aj IP sa da zmenit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@propo V inom príspevku som písal, že nech poskytne dôkazy. Ja s tým nemám problém, aspoň iných upozorním potom, že aj také sa stalo. Ale bez poskytnutých dôkazov niekto nemôže takto haniť, navyše anonymne, a čerstvo registrovaný. A to čo tvrdí je ťažko uveriteľné, za základe viacročných skúseností.
Odpovedať
@suffo je to nepravdepodobne, ale stat sa to moze (mohlo), preco nie. Ani ja by som si na strechu betonove skridle nedal, prave aj pre toto, je to tazke a nasiakave a to by si ani praclovek na strechu nedal, ten by tam dal aspon bridlicu alebo seno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@propo To je veľký omyl. Výhoda betonových krytín je v tom, že sú málo nasiakavé, oproti páleným. A tiež streche dodávajú stabilitu vďaka váhe.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Ahojte ja mám bramac tegalit z leta 2009 antracitovu predvlani som dokupoval plechove snehaky ale kupil som šedé lebo z antracitovej bola za 10 rokov šedá tak aby mi to tam velmi nekričalo no a dnes som si vsimol to co je na obrázku. Som si myslel ze je to odliatok a to je len prilepok. Zalepim a dam späť. Ale inak som spokojný. Nie som náročný a menšia údržba okolo domu je stále a na streche tiež. Preto nebyvam v činžiaku treba sa aj hýbať 😉
Odpovedať
@mfr01 ahoj, no mne sa dnes stalo to iste ale na troch miestach. Cim si lepil? Mamutom? Brusil si nejako stycne plochy, ci si len natvrdo zalepil? Vdaka za info
Odpovedať
Profilova fotka
Zaujimave, ja som ich povazoval praveze ja jednu z tych serioznejsich firiem.
Odpovedať
Profilova fotka
@adam77 tak v tom teda nie si sám. Celkom sa čudujem
Odpovedať
ako ste u nich pochodili s pripadnymi reklamaciami? to riesili seriozne, ci davali do toho ruky prec? myslim odhliadnuc od tejto hlavnej skusenosti, ktora sa tu spomina.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?