Strešné centrum Partizánskej - Z. Macai

Nechcem nikoho ohovarat,len sa chcem podeliť s našou skúsenosťou....začali sme stavať dom a keď prisiel rad na skridlu, tak sme sa rozhodli pre Tondach. Hľadali sme zml.predajcu v našom okolí, a jedna bola vo V.Bielicach pri Partizánskom.Jednanie,cena...všetko bolo na úrovni a pozdávalo sa nám,tak sme zaplatili zálohu. K vývozu nám bolo povedané,že stačí dať vedieť popredu 3 - 4 dni. A tu to začalo.Manzel volal v pondelok, lenže telefón nikto nebral ani sa nenamahal zavolať späť.V utorok sa mu to konečne podarilo,...že jasné, v piatok ich máme,nie je problém.Tak sme samozrejme dohodli brigádu,zajednali ľudí,aby sa cez víkend strecha dokončila.V piatok sme čakali a keď sa doobeda nikto nehlásil,tak sme zisťovali kedy prídu.Najprv bolo povedané že poobede,potom že možno poobede,potom ak budú stihat tak na fajront a nakoniec že vôbec nestíhajú.(zrazu mali strašne veľa objednávok).Tak sme sa majiteľovi pekne podakovali,zrušili brigádu a dohodli že v pondelok ráno pojdu ako prvý k nám keďže to mal byť ešte piatkový vývoz (cez víkend nič lebo vlastnú dopravu nemajú a zabezpečujú si ju cez ďalšiu).Tak som v pondelok celé doobedie očakávala kedy sa ozvú (bola som v práci a musela by som odbehnúť,manžel robí 60 km od domu takze som to riešila ja) a stále nič.Hneď poobede som volala čo je s vývozom.Nevedeli,vraj zistia.Asi po hodine sa im uracilo volať naspäť,že auto zle naložili a šiel najprv niekde inde.Rozdychala som.Tak som zas poobede čakala.Asi o 13.30 sa konečne majiteľ ozval, že auto príde asi za 2,5 hod až 3 hod,ale isto príde.Tak som zas čakala,medzitým som mu už do telefónu povedala svoje a mal šťastie že sme sa nestretli zoci-voci.Prišlo pol piatej a nikto nič.Asi o 16.50 sa panko uracil zavolať či už vykladame... (haha),hned som ho vyviedla z omylu ze sa stále nikto neozval.Strašne ho to mrzelo,ale že šoférovi sa nemôže dovolať...ale že zistí kde je a hneď mi dá vedieť.Tak som zas čakala -do 17.30 a on nic.Potom mu volam,ani sa telefón neuracil zdvihnúť. Až asi za ďalších 15-20 mín.sa konečne ozval šofér (neverila som)...a hádajte čo....ze ho to veľmi mrzí ale že mu praskla hadica,tu mu opravia až ďalší deň rano,ale že už je naložený a hneď ide k nám.Tak to som už nevydržala a naložila som mu chudakovi aj za majiteľa. Len som zvedavá čo bude zajtra,lebo keď zaprší,tak k domu sa min.tri dni auto nevystvera (zatiaľ máme len provizórnu cestu z ilovej hliny, ktorá keď je mokrá tak je ako lepidlo)....neviem či ich tam bude nosiť na chrbte....uvidime. Tak teraz si tu nastvana vylievam zlosť a dusujem sa že nikde už nič dopredu neplatím...koniec.
Odpovedať
@lucifuk121 Dobry, tak ako ste dopadli?
Odpovedať
Pokračovanie...dopadli sme tak, že nakoniec prišli v utorok na obed, ale samozrejme doviezli len jednu časť...a to nám bolo povedané že príde auto s vlekom a dovezie všetko. Nakoniec to bolo len malé auto s rukou, čiže zmestila sa len časť objednávky. Druhá časť nám vraj bude dovezená zajtra (čiže dnes). Tak fajn, čo už narobím, zas budem musieť odbehnúť z roboty, ale našťastie sa mi to dá. Dnes už je obed a stále nič. Tak som volala chalaniskovi, ktorý nám to včera doviezol a on že ešte nič nenakladal, žiadna požiadavka k nim neprišla, mám sa dohodnúť (už zase) s majiteľom. A ten, samozrejme, asi už radšej moje číslo nezdvíha. Možno sú seriózna firma, ale logistika im absolútne zlyháva....nasľubujú čo nie sú schopný vôbec splniť. Keby som vedela, tak u nich dvere v živote neotvorím....dúfam že do konca týždňa sa už materiálu dočkáme, keďže máme zase dohodnutú brigádu. Ak by si niekto platil firmu a čaká len na dovoz, tak ho isto musí šlak trafiť.
Odpovedať
Tak škridly sme sa nakoniec dočkali až minulú stredu (11.05.2016) ale samozrejme až podvečer okolo pol šiestej, aby sme náhodou aj niečo nestihli urobiť...dokopy nás naťahovali 3 týždne a samozrejme strešného výlezu sme sa dodnes ešte nedočkali....verím že vybavenie celej našej objednávky strechy úspešne natiahnu na mesiac. Skúsenosť z môjho pohľadu - toto strešné centrum nikdy viac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Skoda ze som neskoro objavil tento prispevok,mohol som si usetrit nervy.Ja mam s firmou p.Macaia - stresne centrum Partizanske tiez zlu skusenost.Prvotny kontakt je sice prijemny a profesionalny,aj cenu vedia spravit dobru ale po samotnej objednavke je uz problem s dodanim tovaru. Absolutne zavadzaju,slubuju,nasledne sa zatajuju a je uplny problem dostat sa k zakupenemu tovaru.Vobec nedodrzuju dohodnite terminy.Za mna tuto firmu vobec neodporucam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?